Home Gaming The Dark Pictures Anthology: Little Hope keert in oktober terug naar een angstaanjagende spookstad op Nintendo Switch

The Dark Pictures Anthology: Little Hope keert in oktober terug naar een angstaanjagende spookstad op Nintendo Switch

by Mark van Truijen

Wanneer hun bus door slecht weer wordt omgeleid via het stadje Little Hope, lijkt het erop dat een collegeklas met gespannen relaties een gelukkige ontsnapping heeft gehad wanneer hun bus verongelukt en ze relatief ongedeerd uit het wrak tevoorschijn komen. Terwijl ze dit schijnbaar verlaten stadje verkennen, raken ze gevangen in een mysterieuze, ondoordringbare mist. Terwijl ze op zoek gaan naar een manier om te ontsnappen, komen ze visioenen uit het verleden tegen die hen achtervolgen vanuit de schaduwen.

Door deze mysterieuze visioenen zijn ze getuige van het gruwelijke verleden van de stad en de verschrikkelijke gebeurtenissen van de Andover Witch Trials. Ze moeten achter de beweegredenen van deze verschijningen zien te komen en ontsnappen uit Little Hope terwijl helse demonen hen meedogenloos achtervolgen.

The Dark Pictures Anthology: Little Hope verschijnt op 5 oktober 2023 op Nintendo Switch en is nu beschikbaar voor pre-order. De game is al verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: