That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Gaming, PC

The Dark Eye is terug: Wild River Games kondigt nieuwe pc-RPG aan

Er vormt zich een nieuwe wereld in het Dark Eye-universum! Wild River, het internationale gaminglabel van de distributeur EuroVideo, heeft een nieuwe game aangekondigd op basis van het populaire rollenspel tijdens een exclusieve onthulling op Ratcon 2019 (de grootste The Dark Eye-conventie die er bestaat): The Dark Eye: Book of Heroes is een pc-RPG.
 
In het spel gaan spelers samen op avontuur in de fantastische wereld van Aventuria. Book of Heroes is een klassieke RPG in top-downweergave die zich richt op snelle, intense coöp-kerkercrawls (met maximaal vier spelers) via procedureel gegenereerde kaarten. Je kunt het spel ook alleen spelen met behulp van AI-party members – en het rijke en complexe universum van The Dark Eye biedt de perfecte setting met veel bekende personages, locaties en evenementen.

Marc Wardenga, Head of Games bij Wild River, zegt: “The Dark Eye is een fantastische omgeving, de thuisbasis van de spannende avonturen van honderdduizenden mensen die de game sinds 1984 hebben gespeeld. We zijn verheugd om nog een hoofdstuk te kunnen toevoegen naar deze wereld, met al zijn wonderen, magie en diepe verhalen, in de vorm van Book of Heroes. ” Nikolai Hoch, hoofdontwikkelaar voor The Dark Eye bij Ulisses Spiele, voegt eraan toe: “De wereld van Aventuria heeft tot mijn verbeelding gesproken sinds ik 12 jaar oud was. Nu, 30 jaar en talloze avonturen later, ben ik verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de gamewereld van The Dark Eye en ik ben opgewonden om deze wereld niet alleen opnieuw te verkennen samen met EuroVideo en Random Potion, maar deze ook open te stellen voor veel nieuwe spelers door Book of Heroes. ‘

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE