Home Gaming The Cycle: Frontier – statistieken van de gesloten bèta

The Cycle: Frontier – statistieken van de gesloten bèta

by Jos Vis

De gesloten bèta van Cycle: Frontier is sinds 1 oktober actief en in slechts 14 dagen waagden spelers zich in de wereld van Fortuna III voor maar liefst 120.000 drops en versloegen meer dan een miljoen wezens. Als beloning ontvangen alle spelers die in totaal 14 dagen in de game zijn ingelogd ook een exclusieve skin – als je je voor het einde van het weekend registreert voor de Closed Beta via Steam of de Epic Games Store en begint met spelen, kun je pak nog steeds de exclusieve beloning voordat de Closed Beta op 1 november eindigt!

De gesloten bèta van The Cycle: Frontier is halverwege, en hoewel er al meer dan een miljoen reatures zijn verslagen, hebben meer dan 61.000 spelersavatars hetzelfde lot ondergaan en hebben ze hun buit achtergelaten op Fortuna III. Een enkele gelukkige wist zelfs 3,5 uur te overleven op de vijandige planeet, terwijl een andere rekruut veel pech – en veel uithoudingsvermogen – had met 311 doden tot nu toe. Een speler met een ongelooflijke 560 spelersmoorden ging op een legendarische moordpartij, terwijl de dodelijkste NPC met de meeste spelersmoorden de Strider is. Van de drie facties in Prospect Station is Korolev de meest populaire gebleken, en het huidige favoriete wapen is de K-28 Autopistol.

The Cycle: Frontier is een gratis te spelen FPS PvPvE-shooter met hoge inzetten. Het doel is om missies op een verlaten planeet te voltooien terwijl je jezelf verdedigt tegen vijandige wezens en gewapende tegenstanders. Maar pas op: middelen en missiedoelen kunnen alleen worden behouden als de speler de planeet levend verlaat. Middelen kunnen worden gebruikt voor wapenupgrades en andere verbeteringen die een positief effect hebben op toekomstige drops. The Cycle: Frontier biedt een competitieve multiplayer-ervaring, wat betekent dat The Cycle: Frontier, of je nu solo, in een squad met vrienden of allianties met vreemden bent, het ultieme overlevingsgevecht voor alle spelers biedt.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: