That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC, PS4, Trailer, Xbox 360, Xbox One

The Crew is terug

We hebben er weer even op moeten wachten maar hier zijn wat nieuwe plaatjes en een trailer van The Crew, de nieuwe titel van Ubisoft die we ergens deze herfst kunnen verwachten.

The Crew is een revolutionaire & actievolle racegame die spelers meeneemt op een roekeloze rit door de gigantische open wereld van de Verenigde Staten, vol eindeloze uitdagingen en online spelers.

Pre-order The Crew nu met drie verschillende packs die je toegang geven tot de 2015 Ford Mustang GT, de RAM SRT-10, en de BMW Z4 sDrive35is.
Of pre-order de Limited Edition van The Crew met exclusieve toegang tot de Mini Cooper S 2010. Elke pre-order bevat een set custom onderdelen voor je wagen en crew credits.

Vanaf 8 april is het mogelijk om exclusieve prijzen te winnen via de Golden Plates speurtocht. Gouden kentekenplaten zijn verborgen in de game assets (screenshots, trailers en artwork) die onthuld zijn of nog worden onthuld naar aanloop van de release van The Crew. Bij release kunnen de codes die je terug hebt gevonden in de kentekenplaten ingevoerd worden op de website: http://thecrewgame.com/golden-plate. Op deze manier unlock je in-game rewards, goodies en geheime prijzen.

The Crew staat gepland voor de herfst van 2014 op de Xbox One, PS4 en PC.

[inpost_gallery thumb_width=”200″ thumb_height=”200″ post_id=”86″ thumb_margin_left=”0″ thumb_margin_bottom=”0″ thumb_border_radius=”2″ thumb_shadow=”0 1px 4px rgba(0, 0, 0, 0.2)” js_play_delay=”3000″ id=”” random=”0″ group=”0″ border=”” type=”yoxview” sc_id=”sc1397000496245″]

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE