Home Gaming The Council – Complete Edition vanaf 4 december verkrijgbaar voor PlayStation 4

The Council – Complete Edition vanaf 4 december verkrijgbaar voor PlayStation 4

by Pim, Sel

Bigben en Cyanide maken met trots bekend dat de Complete Edition van The Council, een populaire RPG met grote nadruk op het verhaal, vanaf 4 december 2018 in de winkels verkrijgbaar is voor dePlayStation®4.

The Council – Complete Edition bevat alle vijf episodes van deze verhalende game die door zowel spelers als critici wordt geprezen om zijn meeslepende verhaal, complexe en charismatische personages, sterke dialogen en innovatieve spelmechanieken. In The Council hebben je keuzes aanzienlijke – en permanente – gevolgen.

Het avontuur vindt plaats in 1793. Jij bent Louis de Richet, een lid van een geheim genootschap dat door de mysterieuze Lord Mortimer is uitgenodigd op zijn domein: een klein eiland dat is afgesloten van de rest van Engeland. Daar ontmoet je de andere gasten van je geheimzinnige gastheer, waaronder niemand minder dan Napoleon Bonaparte en zelfs de eerste president van een opkomende wereldmacht, George Washington. Het raadselachtige karakter van deze bijeenkomst gaat verder dan alleen de prestigieuze gasten: je moeder is onlangs op dit eiland verdwenen en elk van de personages lijkt duistere geheimen te verbergen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x