Home Gaming The Company Man lanceert 26 augustus op Xbox en PlayStation wereldwijd

The Company Man lanceert 26 augustus op Xbox en PlayStation wereldwijd

by Jos Vis

Videogame-uitgever Leoful en de Maleisische indiestudio Forrust kondigen met genoegen de kantooravonturengame The Company Man aan, die op 26 augustus 2022 wordt gelanceerd op Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5 en PlayStation 4 wereldwijd. De game is momenteel ook beschikbaar op Nintendo Switch.

De Xbox- en PlayStation-versies van The Company Man bevatten grafische en prestatie-upgrades die niet in andere versies van de game voorkomen. 4K-resolutie wordt ondersteund op Xbox Series X|S, PlayStation 5 en PlayStation 4 Pro. De game draait op 120 FPS op Xbox Series X|S en PlayStation 5 en 60 FPS op Xbox One, PlayStation 4 en PlayStation 4 Pro.

The Company Man is een klassieke actieplatformgame geïnspireerd op de populaire Amerikaanse tv-serie “The Office”. Je speelt als Jim, een jonge salarisman die begint bij de Good Water Company. Jim is niet tevreden met de manier waarop het bedrijf wordt geleid en wil zijn baas omverwerpen en CEO worden. Voer e-mailaanvallen uit op collega’s met een krachtig toetsenbord, ren en spring over afdelingen van Human Resources tot Marketing, geef een boost met koffiebonen en laat ze zien wie de baas is!

The Company Man wordt op 26 augustus 2022 wereldwijd digitaal gelanceerd op Xbox- en PlayStation-consoles. Digitale pre-orders zijn nu beschikbaar voor Xbox Series X|S en Xbox One-systemen. De game is speelbaar in het Engels, Japans, Vereenvoudigd Chinees, Traditioneel Chinees, Koreaans, Frans, Italiaans, Duits en Spaans. The Company Man werd tentoongesteld op de PAX Online Indie Showcase 2021 en is een van de eervolle vermeldingen op de Forbes-lijst van top 10 indiegames in 2021.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: