donderdag , 21 september 2017

Gezocht: That’s Gaming zoekt Redactie talent

Wij van That’s Gaming zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Zie jij jezelf als een gamer die alles weet te vinden over games, en heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal? Dan ben jij degene die wij zoeken. Heb je geen ervaring met het schrijven van stukken, geen probleem, wij brengen je dit graag bij.

De functies die wij bieden zijn momenteel allemaal nog vrijwillig. Wel zullen we games leveren voor het schrijven van recensies en hebben we diverse evenementen waar we je heen sturen.

Tevens zijn we uitgebreid met een film en gadgets sectie, hiervoor zullen ook berichten voor geschreven worden, ook sturen we je naar leuke persvoorstellingen van de nieuwste films.

FUNCTIEOMSCHRIJVING:

Als redacteur houdt je je voornamelijk bezig met het schrijven van nieuwsberichten, het maken van items, en het schrijven van game/films/product reviews. Deze schrijf je uit jouw beeld als gamer.

Je kan heerlijk flexibel uit huis, of op je mobiel werken. Wel maak je onderdeel uit van het team, wij hebben allemaal dezelfde passie, Games. Natuurlijk hebben we ook een kleine verwachting van je maar stellen daar dan ook een mooi leer platform tegenover.

SOLLICITEREN?

Stuur ons een email op redactie@thatsgaming.nl met daarin een korte motivatie. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

About Mark van Truijen

Eigenaar van That's Gaming en That's Service. In het bezit van een Xbox One, en vorige generaties consoles. Potje Fifa?? Hell Yeah.

Check Also

Langverwachte multiplayer-uitbreiding voor Final Fantasy XV verschijnt volgende maand

Square Enix Ltd., maakt vandaag bekend dat FINAL FANTASY® XV-spelers binnenkort hun eigen avatar kunnen ...