Home Movies Test je filmkennis in de Kinepolis KineQuiz caravan op Heroes Dutch Comic Con

Test je filmkennis in de Kinepolis KineQuiz caravan op Heroes Dutch Comic Con

by Jos Vis

Kinepolis is aanwezig op Heroes Dutch Comic Con, het jaarlijks terugkerende fan-event waar liefhebbers van films, series, esports en cosplay samenkomen en hun passies delen. Test je filmkennis in de speciale KineQuiz Caravan, ga op de foto met live size statues én bekijk de exclusieve voorpremière van Disney’s Inside Out 2. Heroes Dutch Comic Con vindt plaats op 21, 22 en 23 juni in de Jaarbeurs Utrecht.

KineQuiz Caravan
Wat weet jij van films als The Crow, Inside Out 2, Deadpool & Wolverine, Spider-Man, A Quiet Place: Day One of Despicable Me 4? In de KineQuiz Caravan dompel je jezelf onder in de betoverende wereld van de film. Stap in de caravan en test je filmkennis door mee te doen aan de filmquiz. Onder begeleiding van een échte quizmaster kun je kans maken op leuke filmprijzen.

Op Heroes Dutch Comic Con kun je bij de stand van Kinepolis naast meedoen aan de quiz ook op de foto met live size statues uit de films Inside Out 2, Gardians of the Galaxy en The Flash.

Exclusieve voorpremière Inside Out 2
Op vrijdag 21 juni organiseert Kinepolis in samenwerking met Disney en Heroes Dutch Comic Con een exclusieve voorpremière van de Disney’s Inside Out 2 in Kinepolis Jaarbeurs. Een heuse publiekspremière, want de film is pas vanaf 21 juli in de bioscopen te zien! Bezoekers van de preview night van Heroes Dutch Comic Con en leden van de Kinepolis MovieClub kunnen een kaartje kopen voor deze unieke, eenmalige vertoning in de bioscoop.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x