Home Gaming Terminator T-800 en The Joker in Mortal Kombat 11

Terminator T-800 en The Joker in Mortal Kombat 11

by Mark van Truijen

Warner Bros. Interactive Entertainment en NetherRealm Studios hebben een nieuwe Mortal Kombat™ 11 -trailer uitgebracht die de twee laatste gastpersonages van het Kombat Pack onthult: de Terminator T-800, naar het evenbeeld van acteur Arnold Schwarzenegger uit de aankomende film van Skydance en Paramount Pictures ‘Terminator: Dark Fate’ en een van de meest iconische en herkenbare DC-superschurken, The Joker.

De nieuwe trailer biedt een voorproefje en releaseschema voor alle nieuwe beschikbare krijgers in hetMortal Kombat 11 Kombat Pack, waaronder de Terminator T-800 (8 oktober early access), Sindel (26 november early access), The Joker (28 januari early access) en Spawn (17 maart early access), naast de klassieke krijgers Shang Tsung en Nightwolf, die al beschikbaar zijn.

https://www.youtube.com/watch?v=yPHmasENeig&feature=youtu.be

Aanvullende informatie over de Terminator T-800 en The Joker is hieronder te vinden:

  • De Terminator T-800 uit ‘Terminator: Dark Fate’ is een moordende cyborg uit een postapocalyptische toekomst die terug in de tijd wordt gestuurd. Hij is praktisch onverwoestbaar en beschikt over hoogwaardige technologie, vechtkunsten en kunstmatige intelligentie, wat hem tot de ultieme moordmachine maakt. De Terminator T-800 uit Mortal Kombat 11 zal het evenbeeld van acteur Arnold Schwarzenegger aannemen.
  • The Joker van DC is een van de grootste superschurken aller tijden en een populair cultuuricoon. The Joker is meedogenloos en ontzettend gevaarlijk. Hij geniet ervan chaos te creëren en heeft een dodelijke en onvoorspelbare vechtstijl in Mortal Kombat 11.

Het Mortal Kombat 11 Kombat Pack is de beste manier om de speelervaring van Mortal Kombat 11 te upgraden met nieuwe downloadbare content (DLC), met zes personages, vele skin- en uitrustingssets en één week vroegtijdige toegang tot alle content. Spelers kunnen het Kombat Packkopen als onderdeel van de Mortal Kombat 11 Premium Edition voor € 99,99 (adviesprijs) of afzonderlijk voor € 39,99 (adviesprijs). Alle DLC-personages en extra personageskinpakketten zijn afzonderlijk verkrijgbaar na de vroegtijdige toegang van één week.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: