Home Gaming TEN – Ten Rooms, Ten Seconds – Een rage-platformgame die je altijd kunt spelen

TEN – Ten Rooms, Ten Seconds – Een rage-platformgame die je altijd kunt spelen

by Jos Vis

Indie-uitgever Ratalaika Games is verheugd om samen te werken met ontwikkelaar The Bworg aan hun debuuttitel TEN – Ten Rooms, Ten Seconds, die op 3 juni 2022 wordt uitgebracht voor pc (Steam) / Playstation 4 + 5 / Xbox One, Series X en Series S / Nintendo Switch voor € 4,99.

Ben je op zoek naar een verslavend, bevredigend en uitdagend spel dat je op elk moment kunt oppakken en spelen? Of je nu een paar minuten over hebt of het voor de lange termijn doet, TEN – Ten Rooms, Ten Seconds is het spel voor jou.

Gewoon verslavend – Beoordeel een boek niet op zijn omslag

Je hebt TIEN seconden om te leven of te sterven.

TEN – Ten Rooms, Ten Seconds is een eenvoudig maar uitdagend spel voor één speler dat zich afspeelt op tien verdiepingen van een ondergrondse faciliteit. Elke verdieping bevat tien kamers en elke kamer sluit de speler gedurende tien seconden af ​​terwijl verschillende vallen proberen ze te doden. Maar er is hoop: de speler kan ’tokens’ verzamelen die aan het begin van elke verdieping in veilige kamers kunnen worden uitgegeven om upgrades en vaardigheden te ontgrendelen om hen te helpen overleven.

De focus van de game ligt op een “leer van mislukkingen-benadering”. Elke kamer is technisch gezien een puzzel, en terwijl spelers van hun fouten leren, ontdekken ze hun eigen oplossing, overwinnen ze de uitdaging van elke verdieping en bereiken ze het volgende niveau. Hoewel het op het eerste gezicht eenvoudig is, doet het denken aan vergelijkbare uitdagende games in zijn soort als Super Meat Boy, en is het ook beïnvloed door modernere games zoals die in het ‘souls like’-genre.

Voor trofeejagers of casual spelers is er een easy/casual-modus die optionele onoverwinnelijkheid mogelijk maakt, zodat je gewoon kunt genieten van het verhaal (dat halverwege echt begint op te lopen).

Voor spelers die echt een uitdaging willen, is er een optionele ‘Hell Mode’ die in elke kamer meer bedreigingen biedt.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: