Home Gaming Tekken 8 ontvangt nieuwe trailer met Jack-8

Tekken 8 ontvangt nieuwe trailer met Jack-8

by Mark van Truijen

Bandai Namco heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor Tekken 8, dit keer met gameplay-beelden van Jack-8. Bekijk de nieuwe trailer hieronder.

De trailer toont de algemene gameplay-stijl van Jack-8 en geeft ons ook een glimp van enkele van de nieuwe bewegingen en combo’s van het personage voor de aankomende vechtgame.

Net als oudere versies van het Jack-personage uit eerdere Tekken-games, lijkt Jack-8 een langzamere personage met de focus op zware hits en korte combo’s. De trailer geeft ons ook een kijkje in enkele van Jack-8’s speciale vaardigheden, culminerend in het oproepen van een gigantisch geweer om een combo af te maken.

Eerder deze week werd Lars Alexandersson onthuld als een lid van de Tekken 8-selectie. Een vergelijkbare gameplay-trailer werd uitgebracht voor Lars, waarin enkele van zijn moveset werden getoond en we een idee kregen van zijn algemene gameplay-stijl.

Tekken 8 wordt ontwikkeld op Unreal Engine 5 en zal uitkomen op pc, PS5 en Xbox Series X/S. Hoewel de game nog geen releasedatum heeft, wordt verwacht dat deze ergens vóór april 2024 in de winkels zal liggen. Ondertussen kun je trailers bekijken voor Jin, King, Nina, Kazuya, Paul en Marshall Law.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: