Home Gaming Tekken 8 Gameplay Trailer belicht Lili

Tekken 8 Gameplay Trailer belicht Lili

by Mark van Truijen

Bandai Namco heeft een gloednieuwe trailer voor Tekken 8, waarin nog een speelbaar personage wordt onthuld. Dit keer is het Emilie De Rochefort of Lili. Op zoek naar haar kat Salt wordt ze uiteindelijk geconfronteerd met haar langdurige rivaal Asuka. Bekijk het hieronder.

Lili heeft geen formele training in vechtsporten. In plaats daarvan is ze bedreven in gymnastiek en integreert ze verschillende pirouettes, spins en achterwaartse salto’s in haar aanval. Hoewel overduidelijk flamboyant, is het zeer effectief dankzij haar bereik en schade. Hoewel sommige aanvallen traag kunnen zijn en zijwaarts gestapt kunnen worden zodra de tegenstander haar combo’s kent, kan Lili nog steeds een plaag zijn als ze ongecontroleerd blijft.

Tekken 8 komt uit voor april 2024 voor Xbox Series X/S, PS5 en PC. Andere onthulde personages zijn Asuka Kazama, Leroy Smith, Ling Xiaoyu, Jack-8, Jun Kazama, Jin Kazama, Lars Alexandersson, King, Marshall Law, Paul Phoenix en Kazuya Mishima. Game Director en serieproducent Katsuhiro Harada bevestigde ook dat er cross-platform spel en rollback-netcode voor online spelen zullen zijn. Er is nog geen woord over een beta, dus blijf op de hoogte voor meer details.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: