Home Gaming TEKKEN 7 voor het eerst in Nederland speelbaar op ASUS-stand tijdens Firstlook Festival

TEKKEN 7 voor het eerst in Nederland speelbaar op ASUS-stand tijdens Firstlook Festival

by Mark van Truijen

ASUS Benelux en Bandai Namco Entertainment Europe hebben vandaag aangekondigd dat TEKKEN 7 voor het eerst in Nederland speelbaar zal zijn op Firstlook Festival, het grootste game-evenement in de Benelux, dat van 7 tot 9 oktober plaats vindt in de Jaarbeurs te Utrecht.

Firstlook is in negen jaar tijd met 24.500 bezoekers uitgegroeid tot het grootste gaming-event van de Benelux, waar de nieuwste games, gadgets en hardware voor het eerst aan de Nederlandse en Belgische gamers getoond worden. Bezoekers van de stand van ASUS zullen een exclusief voorproefje krijgen van TEKKEN 7, dat in het voorjaar van 2017 pas officieel zal worden uitgebracht.

TEKKEN is een van de langst lopende fighting games ter wereld en heeft wereldwijd meer dan vijfenveertig miljoen games verkocht. Met TEKKEN 7 brengt BANDAI NAMCO Entertainment de franchise tot een nieuw niveau dankzij een reeks aan gameplay-verbeteringen, nog uitgebreidere move-sets en de mooiste graphics ooit in een TEKKEN-game, ondersteund door Unreal Engine 4.

We zijn erg blij dat wij bezoekers een exclusieve sessie met TEKKEN 7 kunnen bieden’, aldus Marc Rademaker, PR Specialist bij ASUS. ‘ASUS heeft als doel om gamers de meest innovatieve hardware te bieden en wij demonsteren graag hoe TEKKEN 7 grafisch tot leven komt op onze nieuwste producten, voorzien van de nieuwe generatie videokaarten van nVidia.

Vanaf voorjaar 2017 kunnen spelers de volgende generatie fighting games ervaren met TEKKEN 7 op PlayStation®4, Xbox One & PC.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x