Home Gaming Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge krijgt ‘Dimension Shellshock’-DLC

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge krijgt ‘Dimension Shellshock’-DLC

by Jos Vis

Uitgever Dotemu en ontwikkelaar Tribute Games, in samenwerking met Nickelodeon en Paramount Consumer Products, hebben vandaag aangekondigd dat Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge, een miljoenenhit die meer dan een miljoen keer verkocht is, zijn pizzafeest zal opfleuren met de release van de geheel nieuwe Dimension Shellshock DLC later dit jaar voor pc, Nintendo Switch, PlayStation-consoles en Xbox One.

Dimension Shellshock brengt een nieuwe speelbare vechter in de vlijmscherpe Usagi Yojimbo, ster van de gelijknamige stripreeks en een favoriete bondgenoot van de fans van de Turtles die te zien was in eerdere cameo’s in de tekenfilmserie en actiefiguurreleases van Teenage Mutant Ninja Turtles. De stalen konijnen-samoerai haalt vandaag zijn mes uit de schede in nieuwe gameplay, waarbij hij tussen dimensies duikt om gerechtigheid uit te delen, terwijl hij een eerste glimp opvangt van de nieuwe stijl van interdimensionale gevechten die de Turtles wachten:

De DLC bevat een nieuwe spelmodus, frisse originele muziek van de componist van de soundtrack, Tee Lopes, en alternatieve kleurenschema’s voor speelbare vechters, die allemaal op een later tijdstip worden beschreven. Los van Dimension Shellshock wordt er een tweede gratis update uitgebracht voor Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge, die een extra reeks kleurenpaletopties biedt.

Dimension Shellshock en de aanstaande gratis update worden alleen mogelijk gemaakt door de volledig buisvormige passie van fans en de radicale ontvangst die Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge sinds de lancering heeft genoten. Na ongelooflijk veel steun te hebben ontvangen en de stortvloed aan wensen van de community voor de toekomst van Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge, Dotemu en Tribute Games te hebben bekeken, werden ze geïnspireerd om extra content voor de game te maken.

De Dimension Shellshock DLC en de aanstaande update volgen op een eerdere gratis release in december die Custom Game-opties toevoegde, waardoor fans buitengewone controle kregen over de manier waarop ze shell door 11 mix-and-match modifiers samen met retro-thema visuele filters en een extra grote portie algemene verfijningen.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge werd genomineerd bij The Game Awards 2022 voor Best Action Game en Best Multiplayer, evenals voor de DICE Awards’ Outstanding Achievement for an Independent Game-categorie en de BAFTA Games Awards voor Family-game en Multiplayer-categorieën. lof bij de release als een geweldige terugkeer naar het klassieke TMNT-universum zoals afgebeeld in de tekenfilm uit 1987. In Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge racen de Turtles om het nieuwste plan van de dreigende Shredder te verijdelen, waarbij de helden in een halve schaal de strijd aangaan met de strijdkrachten van de beruchte schurk tijdens een avontuur dat herinnert aan de meest memorabele locaties en momenten van TMNT. The Turtles, Master Splinter, April O’Neil en Casey Jones zijn de krachtigste helden van Manhattan en benutten unieke vaardigheden in een gemoderniseerde revitalisering van de kenmerkende behendige vechtstijl van de Turtles, speelbaar in lokale en online co-op door maximaal zes spelers.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: