Home GamingPC Techland bundelt nogmaals krachten met Koch Media voor Dying Light 2 distributie in Europa en Australië

Techland bundelt nogmaals krachten met Koch Media voor Dying Light 2 distributie in Europa en Australië

by Jos Vis

Jarenlange partners Techland en Koch Media kondigen trots hun Europese en Australische samenwerking aan voor distributie van de komende open-world actie RPG Dying Light 2. Koch Media regelt alle retail-distributie in de geselecteerde territoria, evenals het ondersteunen van Techland in Marketing- en PR-activiteiten met de lokale teams en hun expertise. Noemenswaardig is dat Koch Media ook de distributeur was van het eerste Dying Light-deel in Europa. 

We zijn enthousiast om opnieuw de krachten te bundelen met Koch Media. De oorsprong van onze relatie dateert alweer meer dan een decennium geleden en Koch Media is sindsdien een vertrouwde partner geweest. Dit is een geweldige kans, en we brengen Dying Light 2 naar Europa en Australië.” Zei Ed Lin, Head of Marketing bij Techland“Nadat we officieel onze samenwerking starten op gamescom, zullen we samenwerken voor een krachtige campagne en lancering van Dying Light 2 in voorjaar 2020.”

“We zijn verheugd om de revitalisatie aan te kondigen van wat door de jaren heen een extreem succesvolle samenwerking is geweest. Beide teams bij Koch en Techland kennen elkaar goed en hebben vertrouwelijke werkrelaties gecreëerd door het werk samen aan de bekroonde voorganger Dying Light en verschillende andere titels in onze territoria. Al onze lokale publicerings- en distributieteams bij Koch Media in Europa zijn enthousiast om aan de slag te gaan met het langverwachte volgende deel in de Dying Light-serie. Onze ervaring in het werken met Techland en de algehele kwaliteit van de game geeft ons veel vertrouwen dat dit weer een grote hit gaat worden voor beide bedrijven. Gamescom 2019 is het perfecte moment om onze samenwerking nogmaals van start te laten gaan. We zijn helemaal klaar om de game te ondersteunen met al onze Marketing- Sales- en PR-expertise in alle Europese markten en Australië”,zegt Dr. Klemens Kundratitz, CEO van Koch Media

Dying Light 2 brengt een unieke post-apocalyptische visie van de Modern Dark Ages tot leven; een brute, sombere en meedogenloze realiteit waar je even gemakkelijk om het leven komt door mensenhanden als door de Infected. In deze uitgeputte wereld zijn snel denken, buitengewone parkour-vaardigheden en brute vechtskills het enige wat je de nachten laat overleven. Maak twijfelachtige beslissingen en zie hoe ze de wereld op meerdere niveaus beïnvloeden, The City laten veranderen en uiteindelijk haar lot bepalen. 

Dying Light 2 wordt getoond bij de Koch Media booth op gamescom dit jaar. 

Een nieuwe generatie van in-house Techland technologie, de C-Engine, drijft Dying Light 2 aan op PlayStation 4, de Xbox One familie apparaten inclusief Xbox One X en PC. 

Gerelateerde links
Officiële Homepage: www.dyinglightgame.com
Officiële Twitter: @ DyingLightGame
Officiële Facebook page: https://www.facebook.com/DyingLightGame/

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d