Home GamingAndroid Team17 Digital tekent een magisch nieuw partnerschap met Spellgarden Games

Team17 Digital tekent een magisch nieuw partnerschap met Spellgarden Games

by Marc Beers

Team17 Digital heeft vandaag aangekondigd dat ze samenwerken met het in Duitsland gevestigde Spellgarden Games. Door deze samenwerking zal Team17 Digital een nieuw IP-adres publiceren van de indiestudio, bekend om hun ‘apeeling’ en uiterst schattige winkelmanagementgame Sticky Business.


Ann Hurley, General Manager van Team17 Digital, zei: “We zijn verheugd dit team eindelijk te kunnen onthullen en kijken ernaar uit om de nieuwe IP van de ontwikkelaars naar Gamescom te brengen. We geloven dat fans van Spellgarden Games en de genres waarin ze uitblinken enthousiast zullen zijn wanneer ze ontdekken waar dit spel over gaat.”

Kathrin Radtke, programmeur en mede-oprichter “We zijn blij om samen te werken met Team 17 om onze volgende game tot leven te brengen. Wij kunnen niet wachten om je er binnenkort alles over te vertellen. Verwacht dat er magische dingen gebeuren!”

Om op de hoogte te blijven van Spellgarden Games en spannende aankomende onthullingen, kun je de ontwikkelaars volgen op X en lid worden van hun Discord.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x