Home Featured Tales of Vesperia Definitive Edition Review

Tales of Vesperia Definitive Edition Review

by Pim, Sel


De Tales of serie draait al meer dan 20 jaar mee en heeft al vele titels uitgebracht. Een van de fan favorieten was Tales of Vesperia die als eerste uit kwam op de Xbox 360 en later op de Playstation 3. De game heeft een remake gekregen voor deze generatie consoles genaamd Tales of Vesperia Definitive Edition. Deze editie is sinds vrijdag uit voor Nintendo Switch, Xbox One en Playstation 4. Je leest in deze review wat wij van de game vonden.

Verhaal

De game draait om Yuri Lowell en zijn trouwe viervoeter Repede. Ze zijn aan het reizen geslagen om Blastia te vinden. Op deze reis vind je de nodige vijanden en vrienden. Sommige personages gaan met je mee op deze reis om je te helpen in deze gevechten en het verhaal uit te diepen.

Graphics

De graphics zijn voor deze definitieve editie flink opgepoetst en dat zie je er heel erg aan af. De game is nu van Xbox 360 en Playstation 3 graphics opgeschroefd naar 1080P. Het ziet er allemaal een stuk gelikter uit en het loopt allemaal hartstikke soepel. De omgevingen zien er prachtig uit. Het lijkt wel alsof je in een anime film/serie rondloopt.

Sound

Het mooie aan deze editie is dat je zelf uit kunt kiezen of je de game wilt spelen in het Japans of in het Engels. De fans van de Tales of serie zullen dit waarschijnlijk zeer kunnen waarderen omdat de games dit niet altijd met zich mee brengen.

Gameplay

Tales of Vesperia is een actie-rpg waarbij je een real-time vecht systeem hebt. Dit houd in dat je zelf in de gevechten kunt rondlopen en zelf beslist iwelke aanvallen je doet. Hoe hoger je level word hoe meer nieuwe ability’s je kunt leren om in gevechten te gebruiken. Elk karakter heeft zijn eigen ability’s die je kunt gebruiken in gevechten. Zo heb je dus Yuri die gebruik maakt van bruut geweld, Estelle die gebruikt maakt van Healing Abilities, en je hebt nog veel meer karakters die hun eigen soort aanvallen en abilities hebben.

Replay

In deze game kun je jezelf uren lang verliezen. Je kunt als je alles wil halen wel meer dan 100 uur kwijt in het verhaal en side quests en om te proberen je karakters op het hoogst mogelijke level te laten komen.

In deze game zit ook alle DLC die je op de Xbox 360 en Playstation 3 had dus kun je je nog meer uren verliezen in deze game.

Conclusie

Tales of Vesperia Definitive Edition is een van de fan favorieten en daar hebben ze bij Bandai Namco naar geluisterd en van een oude game weer een nieuwe topper gemaakt. De graphics zijn hartstikke mooi en het verhaal is geweldig al met al een genot om te spelen. De vele plottwisten en het gebruik van de vele karakters zorgt dat de game je blijft boeien.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: