Home Gaming Tactical WWII RPG WARSAW komt op 2 oktober

Tactical WWII RPG WARSAW komt op 2 oktober

by Jos Vis

Onafhankelijke uitgever Gaming Company en ontwikkelaar Pixelated Milk hebben aangekondigd dat WARSAW, een tactische WWII RPG die zich afspeelt tijdens de titulaire opstand in Warschau in 1944, nu op zijn historische laatste dag zal beginnen: 2 oktober voor pc via Steam.

Bovendien is WARSAW nu goedgekeurd door de Duitse USK (Duitse Entertainment Software-Regulation Body) voor kinderen van 16 jaar en ouder in het verplichte screeningproces. Dit maakt WARSAW de eerste Poolse videogame die historisch nauwkeurige nazi-symbolen, zoals de swastika, in Duitsland mag presenteren.

Gamingbedrijf genereert krantenkoppen over de hele wereld in meer dan 35 landen en is er trots op een nieuwe video ‘WARSAW Headlines’ te presenteren, met de geweldige feedback tot nu toe!

Producent van gamingbedrijf Krzysztof Paplinski zei: “Met WARSAW wilden we een game maken die zowel cultureel belangrijk is als geweldig om te spelen. Toen de oorspronkelijk geplande releasedatum naderde, hadden we nog een paar weken nodig om spelers de best mogelijke ervaring te bieden en ervoor te zorgen dat we onze geschiedenis recht doen. ”

WARSAW ziet je het Poolse ondergrondse verzet leiden in hun dappere strijd tegen de nazi-onderdrukkers van de stad. Rekruteer, ontwikkel en beheer je vechters terwijl je ze meeneemt in een meeslepende stadsoorlogservaring. Ontmoet patrouilles, help burgers en neem moeilijke beslissingen die de lotgevallen van het verzet permanent zullen beïnvloeden. In WARSAW is de dood permanent, waarbij vechters gedood in de strijd voor altijd verloren zijn, hun dood heeft een impact op hun geliefden en het algemene moraal van het verzet.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d