Home Gaming System of a Down’s Serj Tankian voegt zich bij Metal: Hellsinger

System of a Down’s Serj Tankian voegt zich bij Metal: Hellsinger

by Jos Vis

Metal: Hellsinger, het heavy metal ritme FPS van uitgever Funcom en ontwikkelaar The Outsiders, komt dit jaar naar pc, PlayStation 5 en Xbox S|X en verwelkomt Serj Tankian in zijn mosh pit van ongelooflijke vocalisten. Samen met de iconische System of a Down-zanger zullen spelers demonische hordes afslachten met de beukende vocalen van Alissa White-Gluz (Arch Enemy), Matt Heafy (Trivium), Randy Blythe (Lamb of God) en nog veel meer. Krijg een flinke dosis adrenaline met de trailer, met het originele nummer No Tomorrow uitgevoerd door Serj Tankian!

David Goldfarb, Creative Director bij The Outsiders, zegt: “Wat kun je zelfs zeggen! We hebben zoveel System of a Down-fans in de studio, dat het onwerkelijk voelt om Serj Tankian aan onze toch al ongelooflijke lijst van vocalisten toe te voegen. Hij maakte de baan volledig af en maakte hem zijn eigen op een manier die alleen Serj kon. We zijn zo opgewonden en kunnen niet wachten om iedereen te zien spelen!”

In Metal: Hellsinger moet je op tijd schieten, sprinten en finishers uitvoeren op het ritme van een originele metal-soundtrack. Doe dit met succes en voel de spanning van de adaptieve muziek intensiveren en je power ramp. Gewapend met zes zware wapens, elk met hun eigen ultieme wapen, scheur je door de hel op een verhaal van wraak tegen de duivel zelf, met bekroonde stemacteurs Troy Baker en Jennifer Hale die de hoofdpersonen vertolken.

Nu de campagne is overwonnen, moet je zeker in Torment-modus duiken en de metal beat naar de top van de competitieve ladder rijden. Metal: Hellsinger betreedt het podium dit jaar op pc, PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: