Home Gaming Synth Riders geestverruimende “Spiral Mode” komt donderdag naar alle VR-platforms

Synth Riders geestverruimende “Spiral Mode” komt donderdag naar alle VR-platforms

by Jos Vis

Fans van Synth Riders staan ​​deze Halloween te wachten met de geestverruimende “Spiral Mode” die op donderdag 28 oktober naar de game komt. De update debuteert met een nieuwe fase en een nieuw nummer, allemaal gratis beschikbaar voor spelers op Oculus Quest, PlayStation VR, Steam en Viveport.

“Spiral Mode” geeft een nieuwe draai aan de vertrouwde gameplay, terwijl het speelveld rond het speciale nieuwe cilindrische podium draait. Gidsmuren en pijlen leiden de speler door wendingen, terwijl ze hun hele lichaam heen en weer leunen om de speellijn te volgen. De nieuwe modus is bedoeld om spelers een adrenalinestoot te geven terwijl ze drie intensiteiten ontgrendelen, elk met krachtigere bochten en bijpassende uitdagingen. “Spiral Mode” is beschikbaar voor gebruik in elk nummer en elke moeilijkheidsgraad, met de meeste modifiers en in alle gebieden – inclusief Multiplayer.

Kluge Interactive viert deze nieuwe release met de toevoeging van een nieuw, gratis nummer “Go!” door het ongelooflijke synthwave-duo Dance With The Dead. Net op tijd voor Halloween, zal deze geweldige mix van synth en gitaar spelers klaarstomen om hun Synth Riders-wereld op zijn kop te zetten. Met de toevoeging van “Go!”, bevat de muziekselectie van Synth Riders nu 55 gratis nummers. Er zijn nog 30 extra tracks beschikbaar als DLC, waaronder hits van Muse, The Offspring en Caravan Palace.

YouTube video


“Ik ben verheugd om de ervaring van onze spelers nog meer te verbeteren met deze draai aan onze gameplay, het is niet zoals iets dat we eerder in een VR-ritmespel hebben gezien! Persoonlijk speel ik graag Spiral Mode omdat de monteur me een gevoel van uitdaging en snelheid geeft dat me zo aan skaten doet denken – een van mijn favoriete hobby’s! Ik hoop dat Spiral Mode veel fans zal vinden onder de Synth Riders-spelers.”
Abraham Agüero Benzecri – Creatief Directeur

“Spiral Mode” zet een lange traditie voort van regelmatige, gratis updates van het ontwikkelingsteam die spelers enthousiast maken en hen nieuwe, frisse manieren geven om van het spel te genieten. Sinds de release op Steam meer dan drie jaar geleden heeft Synth Riders het aantal beschikbare nummers verdrievoudigd, 360° vrijheid geïntroduceerd in de “Spin Mode” en een multiplayer voor 10 spelers met power-ups gelanceerd.

De nieuwe “Spiral Mode”, een nieuwe fase en een nieuw nummer van Dance With The Dead komen op 28 oktober als gratis update voor alle Synth Riders-spelers op Oculus Quest, PlayStation VR, Steam en Viveport.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: