Home Gaming Sword Art Online Alicization aangekondigd

Sword Art Online Alicization aangekondigd

by Mark van Truijen

BANDAI NAMCO Entertainment Europe kondigt met trots SWORD ART ONLINEAlicization Lycoris aan voor Xbox One, PlayStation 4 en PC via Steam. 

SWORD ART ONLINE Alicization Lycoris is gebaseerd op het derde seizoen van de anime en is ontwikkeld onder toezicht van auteur Reki KawaharaSWORD ART ONLINE Alicization Lycoris omarmt de middeleeuwse fantasiewereld waarbij spelers kunnen zwaardvechten, andere ridders tegen het lijf zullen lopen en oog-in-oog komen te staan met mythische wezens. 

Dit nieuwe hoofdstuk vindt plaats in een mysterieuze virtuele wereld – The Underworld. Spelers nemen de rol aan van Kirito en ontmoeten ter plaatse diens vriend Eugeo. Samen trekken ze op avontuur om Alice te redden, hun jeugdvriendin die spoorloos verdween na het overtreden van de wet die geldt in The Underworld.

SWORD ART ONLINE Alicization Lycoris biedt nieuwe gameplay-ervaringen om zowel nieuwkomers als fans van de vorige SAO-titels te bekoren” aldus Yosuke FutamiProducer bij BANDAI NAMCO Entertainment Inc. “Lycoris is een woord dat is geleend uit de botanische vocabulaire, de Lycoris Radiata. Het is een mooie bloem die symbool staat voor verlies, scheiding, hereniging en passie; iets wat perfect past bij het verhaal van de Alicization Arc

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: