Home Gaming Switch-bezitters kunnen al aan de slag met Northgard

Switch-bezitters kunnen al aan de slag met Northgard

by Jos Vis

Het populaire Viking-strategiespel Northgard is vandaag op de Nintendo Switch gelanceerd. De Franse indiostudio Shiro Games is ook van plan om hun hittitel op meer platforms te lanceren, met Northgard op donderdag 3 oktober en de Xbox One op vrijdag 4 oktober.

Northgard op console bevat alle inhoud in de Steam-basisversie, inclusief de grote Ragnarok- en Relics-updates: zes clans, een lange verhaalscampagne voor één speler, coöperatief en competitief online spelen op verschillende kaarten, waaronder het Ragnarok-thema met apocalyptische thema’s en veel meer. Shiro Games heeft er ook voor gezorgd dat spelen met de controller moeiteloos verloopt, met veel tweaks en een volledig vernieuwde gebruikersinterface die is geoptimaliseerd voor gamepads.

De veelgeprezen Northgard, die sinds de aankomst in 2018 meer dan 1 miljoen eenheden op Steam heeft verkocht, is een strategiespel dat diep geworteld is in de Noorse mythologie. Spelers nemen de controle over hun gekozen Viking-clan om nieuwe gebieden te verkennen en te vestigen die zijn gevuld met ongekende rijkdom en dodelijke magische vijanden, van verschrikkelijke wolven en ondode krijgers tot reuzen en grote draken. Om bekendheid te geven aan hun clan en geschiedenis te schrijven, moeten spelers hun middelen zorgvuldig beheren, handelen met rivaliserende clans, bevriend raken met of mythische wezens verslaan, de zwaarste winters trotseren en meedogenloze landen veroveren.

Northgard is vandaag beschikbaar in de Nintendo eShop voor € 34,99. De game wordt ook in de eerste week van oktober in de PlayStation Store en Microsoft Store gelanceerd. Fysieke versies van Merge Games-distributeur worden ook verkocht bij retailers.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: