Home Gaming SWERY’s The Good Life komt naar Game Pass bij lancering, demo nu beschikbaar op Xbox One

SWERY’s The Good Life komt naar Game Pass bij lancering, demo nu beschikbaar op Xbox One

by Jos Vis

SWERY en zijn team zijn verheugd om hun nieuwe game, The Good Life, aan te kondigen, een RPG/life-sim-avontuur voor schuldaflossing dat op 15 oktober naar Xbox Game Pass komt. Demo voor de game is nu live op Xbox One, evenals pre-orders op zowel Xbox als Nintendo Switch. The Good Life verschijnt ook op Steam en PlayStation 4. Pc-spelers kunnen de gratis demo bekijken tijdens dit aanstaande Steam Next Festival, dat op 1 oktober begint.

YouTube video

The Good Life is een boeiend avonturenspel waarin je speelt als Naomi, een in New York gevestigde fotograaf die net is aangekomen in het kleine Britse stadje Rainy Woods met een specifieke baan voor de boeg – om de waarheid te ontdekken achter deze plek die bekend staat als de “gelukkigste stad ter wereld”. Race tegen de klok en traceer meerdere sporen en los mysteries op als mens, kat of hond! Om dit mysterie tot op de bodem uit te zoeken, moet je koken, eten, slapen, winkelen, boeren en de stad verkennen, fotografieklussen en andere meer ‘onconventionele’ missies aannemen.

Ontdek de waarheid over Rainy Woods – het kleine, saaie stadje dat Naomi ‘de hel op aarde’ noemt

  • Verken de uitgestrekte en uitgestrekte stad Rainy Woods
  • Maak foto’s om uw schuld terug te betalen
  • Ontgrendel en probeer nieuwe recepten uit
  • Plant, kweek en oogst je eigen gewassen
  • Ontdek nieuwe kleding en andere items
  • Bespaar geld en verbouw je huis en tuin(!)
  • Onderzoek een moord terwijl je op een schaap (?!)

SWERY en Yukio Futatsugi zullen een zeer boeiende, grappige en bizarre ervaring leveren die spelers tot het einde verslaafd zal houden. The Good Life komt op 15 oktober 2021 uit op Steam, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch. Vergeet niet de game op je verlanglijstje te zetten in je favoriete winkel.

Over White Owls Inc.
White Owls Inc., dat opereert vanuit Osaka, Japan, wordt geleid door Hidetaka “SWERY” Suehiro, vooral bekend als de maker van Deadly Premonition, D4: Dark Dreams Don’t Die en The Missing. Onder de slogan “From Osaka to all of YOU around the World”, streeft White Owls Inc. ernaar om onvergetelijke game-ervaringen te bieden door middel van SWERY’s unieke kijk op het maken van games.
Ga voor meer informatie naar de officiële website van White Owls Inc. hier.

Over Grounding Inc.
Onder leiding van CEO Yukio Futatsugi, maker van Panzer Dragoon en Phantom Dust, is Grounding Inc. een Japans game-ontwikkelingsbedrijf met vier ontwikkelingsstudio’s in Tokio, Fukuoka, Kyoto en Kochi. Naast het maken van games voor smartphones en consoles, is Grounding Inc. ook betrokken bij de ontwikkeling van VR-content.
Ga voor meer informatie naar de officiële website van Grounding Inc. hier.

Over Playism
PLAYISM, de oudste indie-uitgever van Japan, staat in het Westen bekend om het ondersteunen van populaire indiegames zoals Gnosia, Idol Manager, Tasomachi: Behind the Twilight, Touhou Luna Nights, Fight Crab, Record of Lodoss War -Deedlit in Wonder Labyrinth-, de La- Mulana-serie, Bright Memory en DEEEER Simulator onder andere titels.
Het motto van PLAYISM is “Bringing a different Breed of Indie Game to the World”.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x