Home Gaming Superkrokodillen komen op het podium in seizoen 6 van Super Animal Royale

Superkrokodillen komen op het podium in seizoen 6 van Super Animal Royale

by Jos Vis

Super Animal Royale Seizoen 6 is gearriveerd, met Super Crocodiles klaar om een hap uit de concurrentie te nemen! Het ‘Slow Jam’-thema viert dit seizoen muziek, het moerasleven en dieren die het graag rustig aan doen, met Animal Pass-items variërend van een emote die je eigen gitaar ontgrendelt tot een Mini Sloth-huisdier. Het thema strekt zich ook uit tot het eiland, met de nieuwe locaties van de Crocodile Club en Pete’s Shack in een uitgebreid moerasgebied, en de nieuwe Lucky Cat Mine die klaar staat om je te helpen je vijanden neer te miauwen met perfect geplaatste vallen. Bekijk het allemaal in actie in de nieuwe seizoen 6 trailer hier:

Super Animal Royale is een gratis te spelen top-down multiplayer battle royale voor maximaal 64 spelers. Voordat de wedstrijd begint, selecteren spelers hun favoriete superdier uit een menu met vossen, panda’s, katten en andere bloeddorstige beesten. Vervolgens parachuteren spelers in de ruïnes van een noodlottig safaripark en vechten ze tot de dood, in een dodelijk spervuur van kogels, explosieven en hamsterballen.

Maai hoog gras en plunder verlaten gebouwen op zoek naar de wapens, super power-ups en gezondheidssap die je nodig hebt om te overleven, en pas op voor het giftige stinkdiergas dat langzaam vanaf de randen van de kaart naar binnen sijpelt. Super Animal Royale biedt een zorgvuldig uitgebalanceerde run-and-gun-gameplay gecombineerd met een intuïtief fog of war-systeem dat het zicht van een speler beperkt tot de gezichtslijn, waardoor stiekem, strategisch spel mogelijk is. Of het nu een roofdier of een prooi is, slechts één dier kan de top van de voedselketen bereiken, en met geweren in hun poten kan iedereen raden welk dier het zal zijn.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: