Home Gaming Super Smash Bros. Ultimate in Europa snelst verkopende Nintendo-game voor een home-console ooit

Super Smash Bros. Ultimate in Europa snelst verkopende Nintendo-game voor een home-console ooit

by Pim, Sel

Met 74 speelbare vechters, ruim 100 stages, meer dan 800 muziektracks en nog veel meer, is Super Smash Bros. Ultimate voor de Nintendo Switchniet alleen de grootste crossover-game ooit – het is zowel in Europa als Nederland ook de snelst verkopende game ooit voor een home-console van Nintendo geworden*. Super Smash Bros. Ultimate verkocht tijdens de lanceringsperiode meer dan The Legend of Zelda: Breath of the WildSuper Mario Odyssey en Mario Kart 8 Deluxe, die elk inmiddels goed zijn voor meer dan 10 miljoen verkochte exemplaren.
Super Smash Bros. Ultimate – een game die helemaal draait om de spectaculaire gevechten tussen populaire personages als Mario, Link van de The Legend of Zelda-serie, Donkey Kong, en tientallen andere vechters – werd op 7 december wereldwijd gelanceerd en breekt nu al records. De totale Europese verkoopaantallen tijdens de eerste drie dagen waren bijna 30% hoger dan die van Mario Kart Wii, waarvan uiteindelijk meer dan 37 miljoen exemplaren wereldwijd zijn verscheept. Naast de sterke verkopen in winkels, isSuper Smash Bros. Ultimate ook de snelst verkopende game ooit in de Nintendo eShop.
Super Smash Bros. Ultimate is exclusief verkrijgbaar voor de Nintendo Switch, de unieke home-console van Nintendo die je altijd, overal en met iedereen laat spelen. Het systeem beleeft dit jaar zijn tweede kerst en biedt dankzij nieuwe titels als Super Smash Bros. Ultimate, Pokémon: Let’s Go, Pikachu! / Pokémon: Let’s Go, Eevee!Super Mario Party en een groeiende catalogus met meer dan 1000 games voor ieder wat wils.
Na slechts twintig maanden op de markt, staan vijf van Nintendo’s tien beste Europese software-lanceringen voor home-consoles ooit op naam van de Nintendo Switch**: dit betreft The Legend of Zelda: Breath of the WildMario Kart 8 DeluxeSuper Mario OdysseyPokémon: Let’s Go, Pikachu! / Pokémon: Let’s Go, Eevee!, en Super Smash Bros. Ultimate. Deze titels maken allemaal deel uit van een breed aanbod aan games voor iedereen op de Nintendo Switch.
“Super Smash Bros. Ultimate is de grootste Super Smash Bros. ooit, en het is niet alleen de snelst verkopende game in de serie die we ooit in Europa hebben gezien, het is ook onze snelst verkopende game voor een home-console ooit,” aldus Stephan Bole, COO van Nintendo of Europe. “Nintendo Switch-bezitters hebben veel om naar uit te kijken in 2019, inclusief nieuwe games in de Animal Crossing- en Pokémon-serie, Yoshi’s Crafted World, Fire Emblem: Three Houses, en meer.”
Super Smash Bros. Ultimate is nu verkrijgbaar bij retailers en in de Nintendo eShop. Er is ook een limited hardware-bundel verkrijgbaar, inclusief speciale Joy-Con-controllers en dock die met artwork van de game zijn versierd, alsmede een downloadcode voor de game.Super Smash Bros. Ultimate is de snelst verkopende game ooit verschenen voor een home-console van Nintendo in Europa, met verkoopaantallen die bijna 30% hoger liggen dan Mario Kart Wii.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: