Home Gaming Super Animal Royale gaat de zomer in met een gloednieuw evenement

Super Animal Royale gaat de zomer in met een gloednieuw evenement

by Jos Vis

Doe je bontjassen uit, want Modus Games en Pixile Studios hebben vandaag aangekondigd dat Super Animal Royale naar het strand gaat! Het Super Summer Royale-evenement van de game is begonnen, boordevol nieuwe content waar fans van kunnen genieten. Speel nu op Xbox Game Preview en Steam Early Access.

Dit beperkte zomerevenement is live tot 20 juli, dus doe mee nu er nog tijd is. Verzamel fruitmanden om 8 nieuwe zomerbeloningen in beperkte oplage te verdienen, evenals 17 terugkerende items van eerdere Summer Royale-evenementen. Het evenement introduceert ook gloednieuwe zomerdieren – de Super Dragonfruit Wolf en Super Avocado Sloth! – die met DNA in het Research Lab kunnen worden verkregen. Als je naar de zuidelijke kusten van het eiland reist, vind je nu ook strandballen die je kunt en moet trappen. Probeer gewoon niet… je weet wel… vermoord te worden… terwijl je strandvoetbal speelt. Dit alles en meer is beschikbaar in het Super Summer Royale-evenement.

Super Animal Royale is een battle royale met een zoölogische twist. Speel als je favoriete knuffelige, genetisch gemodificeerde dier gekozen uit meer dan 300 rassen, vind je stijl met meer dan 600 cosmetische items en spring van de rug van een Giant Eagle in een gevecht tot de dood met 64 spelers! Je vuurt jachtgeweren en mussen af, gooit granaten en bananen, rijdt met emoes en hamsterballen helemaal naar de top van de voedselketen. De explosieve actie van bovenaf gaat perfect samen met een expressieve platte ontwerpstijl, en het innovatieve oorlogsmistsysteem maakt een game mogelijk die even diep en strategisch is als leuk en toegankelijk.

Nu beschikbaar op Xbox Game Preview en Steam Early Access, de adorably vicieuze Battle Royale komt later dit jaar ook naar PlayStation 4/5, Nintendo Switch en Stadia. Bovendien krijgen spelers met Xbox Game Pass Perks de Founder’s Edition gratis.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: