That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Series, Trailer, TV

‘Summer of Series’: géén zomerstop op FOX

Serieliefhebbers hoeven tijdens ‘Summer of Series’ niks te missen bij FOX. De seriezender heeft géén zomerstop en brengt de hele zomer gloednieuwe afleveringen van internationale series. En aangezien mobiele internetbundels vandaag de dag zonder extra kosten gepaard gaan in de hele EU, hoeft de kijker deze zomer óók in het buitenland niets te missen. Lopende series als ‘Legion’ en ‘Nashville’ worden deze zomer vervolgd en producties als ‘Queen of the South’, ‘Chicago Med’ en ‘Quantico’ keren deze zomermaanden terug met nieuwe seizoenen. Ook gaat FOX op zaterdag 28 juli weer op geel. ‘The Simpsons’ staan dan centraal op ‘Gele Zaterdag’, waarbij seizoen 29 van deze populaire animatieserie in marathon-vorm in première gaat!

Queen of the South
Seizoen 2 – vanaf donderdag 19 juli wekelijks om 22.00 uur
In ‘Queen of the South’, geïnspireerd op de wereldwijde bestseller ‘La Reina Del Sur’ van auteur Arturo Pérez-Reverte, staat Teresa Mendoza (gespeeld door Alice Braga) centraal en zien we de offers die zij moet brengen als kopstuk in de drugswereld.
The Simpsons: Gele Zaterdag
Zaterdag 28 juli van 9.30 uur tot 19.15 uur
Op zaterdag 28 juli, wanneer heel Nederland in de file staat naar het zuiden, bedient FOX de kijkers met een marathon van het meeste recente, 29ste, seizoen van ‘The Simpsons’. In de file, tuin, aan het strand of thuis: ‘The Simpsons’ vervelen nooit! In dit 21 aflevering-tellende seizoen zijn er weer flink wat ‘gastoptredens’. Zo passeren Norman Lear, Martin Short, Ray Liotta en Nikolaj Coster-Waldau de revu. Ook Kelsey Grammer (bekend van Frasier) keert terug in de rol van Sideshow Bob voor een zang-scène en Homer vraagt hulp aan Shaquille O’Neal.
image image
‘Queen of the South’ & ‘The Simpsons’
Chicago Med
Seizoen 3 – vanaf woensdag 8 augustus wekelijks om 21.05 uur
Een paar maanden nadat hij buiten het ziekenhuis werd neergeschoten, bereidt dokter Charles zich voor om tegen zijn schutter te getuigen. Robin wordt ontslagen uit het revalidatiecentrum, maar dokter Rhodes maakt zich zorgen over haar gedrag. Dokter Manning keert terug op het werk na een sabbatical en er ontstaat een fikse confrontatie tussen dokter Bekker en dokter Rhodes.
Quantico
Seizoen 3 – vanaf donderdag 29 aug wekelijks om 22.55 uur
Het derde seizoen van de Amerikaanse dramaserie-serie ‘Quantico’ ging onlangs in première in de Verenigde Staten en bestaat uit dertien afleveringen. Het is inmiddels drie jaar geleden dat Alex Parrish (gespeeld door Priyanka Chopra) alles op het spel heeft gezet voor haar land. Nu ze in Italië een vreedzaam en anoniem leven leidt, wordt Alex gedwongen om zich in nieuwe spannende maar hartverscheurende avonturen te storten.
Er is meer..
De komende weken zijn er iedere donderdag om 21.00 uur nieuwe afleveringen te zien van de Marvel-serie ‘Legion’, zie je iedere dinsdag de succesvolle country-serie ‘Nashville (seizoen 4, wekelijks om 21.55 uur), en kan je meerdere malen per week kijken naar ‘The Mentalist’ en ‘Bones’. De eerste twee seizoenen van, de met awards onderscheiden-serie, ‘Atlanta’ zijn op veler verzoek deze zomer opnieuw te zien (iedere zaterdag om 20.10 uur).
Serie gemist? 
Geen paniek! Kijk op  foxtv.nl/gemist wat de terugkijkmogelijkheden zijn van de verschillende tv-aanbieders.
We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE