Home GamingAndroid Summer Daze At Hero-U

Summer Daze At Hero-U

by Jos Vis

Sierra On-Line Alumni Lori en Corey Cole hebben met succes hun nieuwste game aangeboden op Kickstarter, 30 jaar nadat ze de industrie binnenkwamen. “Ik doe nooit twee keer hetzelfde,” legt Lori uit: “Elke game moet nieuwe innovatie toevoegen.” Deze keer maakt ze een avonturenspel in Japanse stijl waarbij de personages de puzzels zijn, en twee afzonderlijke interactieve verhalen bieden moeilijkheidsniveaus voor beginners en gevorderden.

Summer Daze At Hero-U is een prequel van de door spelers geprezen Hero-U Rogue to Redemption uit 2018. Hero-U is een school zoals Harry’s Potter’s Hogwarts, maar met barden, schurken en paladijnen evenals tovenaars. Spelers spelen als vrouwelijke schurk Tilly Appleberry – wiens verhaal meer gericht is op personages en relaties – of de mannelijke tovenaar Ifeyo Kinah, wiens verhaal een veel serieuzer, uitdagender avontuur presenteert waarin Ifeyo omgaat met onstabiele magie en binnenvallende monsters.

In oktober 1989 bracht Sierra On-Line het debuut van Coles uit – Hero’s Quest, vervolgens hernoemd naar Quest For Glory: So You Want To A Hero vanwege een probleem met de rechten van het spel. Quest For Glory werd een serie van vijf games die de gouden eeuw van avonturengames overspande.

Volgend jaar kunnen nieuwe spelers en terugkerende fans de rijke personages, het meeslepende verhaal en de overvloedige woordspelingen ervaren waarvoor de Coles bekend staan.

“Mensen zullen deze game spelen die nog niet geboren waren toen Hero’s Quest uitkwam.” Mijmert Lori. “Avontuurgames zijn geëvolueerd via de Japanse markt. Meer mensen spelen games zoals Dream Daddy dan old-school adventure games, en dat geldt ook voor mij! Ik vind die spellen leuk, dus besloot ik er een te maken! ”

Op de standaard Cole-mode is Summer Daze bij Hero-U natuurlijk geen dating-sim – het is een hybride van visuele roman, avonturenspel en dating- en schoolsim, met enkele RPG-mechanica om de voortgang van de speler door elk spel te volgen. Het is ontworpen om vele malen opnieuw te worden afgespeeld als elk van de gezichtspuntkarakters.

De Kickstarter crowdfunding-campagne voor de game wordt volledig gefinancierd, met beloften die nog steeds beschikbaar zijn tot het middaguur (PST) om bij te dragen aan de game-ontwikkeling en streefdoelen. Ga naar https://www.kickstarter.com/projects/transolargames/summer-daze-at-hero-u voor meer informatie.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d