Home Gaming Suicide Squad: Kill the Justice League kan nog dit jaar uitkomen aldus berichten

Suicide Squad: Kill the Justice League kan nog dit jaar uitkomen aldus berichten

by Mark van Truijen

Naar verluidt is Rocksteady’s Suicide Squad: Kill the Justice League opnieuw uitgesteld vanwege hevige kritiek op de live service mechanica en gameplay. Jason Schreier van Bloomberg bracht het gerucht als eerste naar buiten, terwijl Jez Corden van Windows Central hoorde dat het in het vierde kwartaal van 2023 zou worden uitgebracht. Jeff Grubb van Giant Bomb hoorde dat het zou kunnen worden uitgesteld tot 2024.

Schreier heeft een update gegeven op Twitter en merkte op dat er nog geen officiële aankondiging is gedaan voor het uitstel “misschien omdat er nog geen nieuwe datum is”. Het personeel kreeg enkele weken geleden te horen dat het dit jaar zou worden uitgebracht, “maar ze weten nog steeds niet wanneer. Het is mogelijk dat het wordt uitgesteld tot 2024, maar één ding lijkt zeker: de kern van het spel verandert niet.”

Gezien de hoeveelheid tijd die nodig zou zijn om zoveel mechanica te herzien, lijkt het erop dat deze vertraging meer voor de afwerking is. Natuurlijk zou Rocksteady ook de extra tijd kunnen gebruiken om beloningen aan te passen en het spel minder grindy te maken, terwijl de kritiek afzwakt. Een release in de herfst/winter is ook lucratiever voor titels, dus dit kan in het voordeel werken.

Suicide Squad: Kill the Justice League komt uit op Xbox Series X/S, PS5 en PC. Ga hierheen voor meer details.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: