Home Gaming Street Fighter V: Champion Edition komt eraan

Street Fighter V: Champion Edition komt eraan

by Sven

Street Fighter V heeft al aardig wat uitgaves gehad, maar nu komt de Champion Edition eraan. Deze editie zal vanaf 14 februari 2020 beschikbaar zijn voor de Playstation 4 en PC. Daarnaast zal samen met de Champion Edition Gill zijn return naar de game maken. Gill zal voor huidige Street Fighter spelers beschikbaar zijn in het begin van December.

De Champion Edition zal alle content hebben van de Originele release en van de Arcade Edition. Alleen de Fighting Chance costumes, Capcom Pro Tour DLC en samenwerkingen met bedrijven (die content hebben gemaakt voor de game) zullen niet beschikbaar zijn. De Champion Edition zal dus 40 karakters hebben, 34 stages en meer dan 200 costumes voor je favoriete karakaters. Gill zal trouwens 6 euro kosten of 100.000 Fight Money. Gill zal gratis bij de Champion Edition zitten wanneer die uitkomt in Februari.

De Street Fighter V Champion Edition zal voor 30 euro beschikbaar zijn in de winkel en mensen die Street Fighter V al hebben kunnen vanaf nu ook een upgrade kopen voor 25 euro, zodat je alles krijgt op 14 februari, wat de Street Fighter V Champion Edition ook heeft.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d