Home Gaming Street Fighter 6 toont Ken en Juri in actie

Street Fighter 6 toont Ken en Juri in actie

by Pim, Sel

Er zijn twee nieuwe Character Guide-video’s beschikbaar voor Street Fighter 6, waarin Ken en Juri worden belicht. Beide personages zullen bekend zijn bij fans van de serie, waarbij Ken bekender is dan Juri, maar ze bieden unieke speelstijlen (afgezien van alle trappen). Bekijk ze hieronder.

Ken kan projectielen en anti-lucht-aanvallen gebruiken, net als Ryu, maar zijn trappen en rush-down technieken zorgen voor controle over de ruimte en het doorbreken van de verdediging van een tegenstander. Met name Jinrai Kick is handig om verdedigingen te omzeilen en kan worden opgevolgd door andere moves.

Juri daarentegen draait om onvoorspelbaarheid en het uit balans brengen van tegenstanders. Raak ze met een aanval om een opening te creëren en volg dit op met verschillende trappen, zoals Tensenrin (ook een goede anti-lucht-aanval). Ze heeft ook Fuha-voorraden, die extra hits toevoegen aan bepaalde Speciale Moves.

Street Fighter 6 wordt uitgebracht op 2 juni voor PS5, Xbox Series X/S, PS4 en pc. Blijf op de hoogte voor meer details op weg naar de release.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: