Home Gaming Strategische survivalshooter Drop Dead: The Cabin gepland voor release van Meta Quest 2 dit jaar

Strategische survivalshooter Drop Dead: The Cabin gepland voor release van Meta Quest 2 dit jaar

by Jos Vis

Indiestudio Soul Assembly onthult met genoegen hun survivalshooter Drop Dead: The Cabin komt later dit jaar naar Meta Quest 2. Alles wat je zo leuk vond aan Drop Dead’s zombieschieten, wordt uitgewerkt tot een spetterende, strategische coöp-shooter vol afwisseling.

Drop Dead: The Cabin plaatst spelers in de rol van twee backpackers die verdwaald zijn in het bos op zoek naar een plek om te schuilen. Toevallig stuiten ze op een mysterieuze verlaten hut. Je eigenzinnige wandelaars realiseerden zich niet dat deze levensreddende schuilplaats de thuisbasis was van de gekke wetenschapper Dr. Monday, en de ondode wangedrochten die hij tot leven heeft gewekt.

Om de nacht te overleven en te ontsnappen, moet je niet alleen vechten tegen het legioen van de doden, maar ook streven naar het onderhouden van stroom-, verlichtings- en communicatiesystemen in en rond de cabine. Als de stroomgenerator niet wordt gerepareerd en bijgevuld met brandstof, gaan de lichten uit, waardoor de zombies dodelijker en moeilijker te zien zijn. Teamwerk is essentieel, en een effectief brandweerteam weet wanneer ze bij elkaar moeten blijven, wanneer ze moeten opsplitsen en wanneer één persoon op het dak van de cabine moet neerstrijken om ondersteuningsvuur voor hun partner te bieden.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: