Home Gaming Stinky Company Simulator onthuld. Word de koning van de afvalhandel!

Stinky Company Simulator onthuld. Word de koning van de afvalhandel!

by Jos Vis

Stinky Company Simulator, een game waarmee spelers carrière kunnen maken in de afvalindustrie, zal begin 2022 en 2023 op pc verschijnen. De titel biedt een hele reeks activiteiten met betrekking tot bijvoorbeeld het verzamelen en gebruiken van afval en de reparatie van septic tanks. Stinky Company Simulator zal zich ook onderscheiden door onder meer het uitgebreide economische en strategische systeem en de realistische graphics. Versies voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en Nintendo Switch staan ​​ook op de planning.

De nieuwe simulator wordt geproduceerd en uitgegeven door het Poolse bedrijf Games Box S.A., dat deel uitmaakt van de Ultimate Games S.A.-groep. Stinky Company Simulator is een first-person game die zich onderscheidt door zijn uitgebreide economische en strategische systeem en zijn realistische graphics. Het stelt je in staat om carrière te maken in de afvalindustrie – van een gewone werknemer tot de eigenaar van een bedrijf dat de markt domineert. De game speelt zich af in Albuquerque, New Mexico en omgeving.

YouTube video


De gameplay zal bestaan ​​uit het voltooien van verschillende taken, voornamelijk gerelateerd aan het verzamelen en verwijderen van afval, evenals – onder andere – water- en rioleringssystemen, afvalwater, septic tanks en rioolgemaal. In je werk krijg je de kans om verschillende handige gespecialiseerde gereedschappen en voertuigen te gebruiken, waaronder zowel eenvoudige zuigpompen als grote septic tankers. Ontwikkelaars hebben aangekondigd dat Stinky Company Simulator interessante en dynamische gameplay, een licht humoristische sfeer en uitgebreide beheer- en zuinige opties zal combineren.​

“In Stinky Company Simulator richten we ons op diverse gameplay, voornamelijk bestaande uit het ontwikkelen van je bedrijf. De game zal onder andere intrigerende minigames bevatten die verband houden met het repareren van septic tanks, evenals activiteiten die erop gericht zijn de concurrentie te schaden. Het zal ook willekeurige gebeurtenissen en morele dilemma’s bevatten die resulteren in moeilijke keuzes. Tegelijkertijd willen we spelers veel vrijheid bieden, zodat ze onbeperkt de beschikbare locaties kunnen bezoeken.” – zei Tomasz Supeł, CEO van Games Box S.A.

Stinky Company Simulator – kenmerken:

  • carrière in de afvalindustrie;
  • afval, septic tanks, riolering;
  • zeer gevarieerde gameplay;
  • uitgebreid economisch en strategisch systeem;
  • gespecialiseerde gereedschappen en voertuigen;
  • de concurrentie aangaan;
  • een flinke dosis humor.

Stinky Company Simulator zal debuteren op pc (Steam) rond de jaarwisseling van 2022 en 2023. De game zal ook verschijnen op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S en Nintendo Switch.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: