Home Gadgets Stijlvol nieuw Sony h.ear headphone assortiment in vijf trendy kleuren

Stijlvol nieuw Sony h.ear headphone assortiment in vijf trendy kleuren

by Pim, Sel

Creëer een eigen stijl met fashion matching colours en ultieme geluidskwaliteit

·        WH-H910N over-ear headphone met hoogwaardige noise cancelling dankzij Dual Noise Sensor technologie

·        Draadloze Hi-Res audio geluidskwaliteit en lange batterijlevensduur van 35 uur

·        Zeer prettig draagcomfort en fijnere pasvorm dankzij nieuw ergonomisch ontwerp

·        Gepersonaliseerd luisteren via Sony Headphones Connect-app voor Android en IOS

·        Quick Charging-functie om 2.5 uur van muziek te genieten na slechts 10 minuten opladen

·        Elegant combineren met de NW-A105 Walkman (uitgerust met Android) in vijf matchende kleurvariaties

Na de succesvolle h.ear serie van vorig jaar lanceert Sony een compleet nieuw assortiment in vijf opvallende kleuren. De h.ear-headphones zijn vanaf half oktober verkrijgbaar in rood, zwart, asgroen, oranje of blauw. Deze kleuren zijn uitstekend af te stemmen op de kledingstijl van iedere muziekliefhebber. Alle losse elementen van de headphones hebben namelijk dezelfde kleur: van de behuizing tot het snoer.

Het h.ear headphone assortiment is ontwikkeld om een zo hoog mogelijke conform te bieden, perfecte geluidskwaliteit te garanderen en stijlvol voor de dag te komen. Via Bluetooth en NFC zijn de headphones eenvoudig draadloos te verbinden. De h.ear modellen zijn perfect te combineren met de nieuwe Sony NW-A105 Walkman met High Resolution Audio.

Comfortabel luisteren met uitstekende noise cancelling

De WH-H910N over-ear headphone is een fraai vormgegeven draadloze over-ear headphone. Stilstaan bij een bushalte, per trein naar Londen of een lange vlucht naar Tokyo – de WH-H910N filtert automatisch ongewenste geluiden op iedere locatie. Deze headphone is voorzien van Dual Noise Sensor technologie. Deze functie vangt omgevingsgeluid met twee microfoons en analyseert dit via de nieuwe processor. Vervolgens worden alle storende geluiden tot een minimum gereduceerd. Dagelijkse achtergrondgeluiden zoals straatlawaai en stemgeluiden zijn niet langer hoorbaar. De dubbele microfoons zijn tevens geschikt om handsfree te bellen.

Om de WH-H910N aan te sturen is de Sony de Headphones Connect-app beschikbaar voor Android en IOS. Naast een uitgebreide equalizer en overige audio-settings is de “Adaptive Sound Control”-functie instelbaar. Deze innovatie past de ruisonderdrukking automatisch aan per gebruiksmoment. Bij gebruik op het vliegveld optimaliseert de WH-H910N de noise cancelling maar laat toch omroepberichten door.

Daarnaast beschikt de headphone over de “Quick Attention” modus. Deze is eenvoudig te benaderen via een touch-pad aan de rechteroorschelp van de H910N. Door aanraking via de handpalm wordt de noisecancelling tijdelijk uitgeschakeld en activeren de microfoons. Op deze manier is het mogelijk een gesprek te voeren of aankondiging te beluisteren – zonder de headphone af te hoeven zetten. Via dit touch-pad kan tevens van nummer gewijzigd worden, is het volume instelbaar en kan een telefoongesprek worden opgenomen. De H910N is compatibel met Google Assistant. Via deze assistent kan via spraakcommando’s een smartphone of tablet aangestuurd worden.

Langdurig muziekgenot, superieur geluid en een prettig draagcomfort

Naast een batterijlevensduur tot 35 uur draadloos heeft deze headphone een “Quick Charging”-functie. Deze biedt 2.5 uur luistergenot na slechts 10 minuten opladen. Dit model is voorzien van een Hi-Res Audio-driver voor een geluidsweergave zoals de artiest deze heeft bedoeld. De ingebouwde LDAC en DSEE HX-technologieën garanderen een optimale geluidskwaliteit ook bij een gecomprimeerde audiobron.

De behuizing van de WH-H910N headphone is dunner dan ooit en daardoor lekker licht en compact. De ruimte tussen het hoofd en de headband is verminderd met een strakkere look als resultaat. Ook de vorm van de oorschelp heeft een nieuw design gekregen voor nog meer comfort en stabiliteit.

De headphone wordt geleverd met een praktische draagtas, USB-oplaadkabel, vliegtuigadapter en audiokabel.

Matching colours: Walkman met ultieme geluidskwaliteit

De NW-A105 Walkman is zeer compact en heeft exact dezelfde kleur als het h.ear headphone assortiment. Dit model is voorzien van een 3,6 inch HD display en USB-Type-C. Dankzij de Android-ondersteuning via Wi-Fi zijn miljoenen liedjes toegankelijk via diverse streaming services. Tevens is er toegang tot downloaddiensten om muziek op kunnen slaan op het toestel.

De Walkman biedt indrukwekkende geluidskwaliteit dankzij Hi-Res Audio, DSD (11.2MHz/ PCM conversie), PCM (384kHz/32bit) en biedt ondersteuning voor S-Master HX. Bovendien ondersteunt dit toestel LDAC voor een uitstekend geluid via een draadloze of bedrade verbinding.

Verbinden met een headphone gaat eenvoudig via NFC en Bluetooth en dankzij Qualcomm aptX HD audio blijft het signaal stabiel. De NW-A105 speelt naast gangbare audioformats ook DSD-bestanden en MQA. Dankzij een batterijlevensduur van 26 uur genieten muziekliefhebbers lang van hoogwaardig geluid.

De WH-H910N is vanaf december 2019 verkrijgbaar in de Benelux voor € 300.

De NW-A105 met 16 GB is vanaf november 2019 verkrijgbaar in de Benelux voor € 350.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d