Home Gaming Stichting Spieren voor Spieren en Esports Game Arena strijden op 2 juni mét elkaar tegen spierziektes

Stichting Spieren voor Spieren en Esports Game Arena strijden op 2 juni mét elkaar tegen spierziektes

by Mark van Truijen

De Esports Game Arena organiseert op 2 juni samen met IT-bedrijf PTI en Stichting Spieren voor Spieren een uniek League of Legends toernooi voor het goede doel.

Op 2 juni komen allerlei League of Legends spelers samen in de Esports Game Arena in Alphen aan de Rijn voor een toernooi voor het goede doel. Beginners, gevorderden en zelfs professionele esporters doen individueel mee in deze teamgame en worden willekeurig ingedeeld bij andere teamgenoten. Alle teams strijden daarbij voor de hoofdprijs: vijf gaming chairs van Need for Seat.

Oprichter van de Esports Game Arena, Thomas Runhart: “Dit toernooi is een unieke samenkomst van veel verschillende partijen in de Nederlandse gamewereld. Zo brengen we bij dit mooie evenement gamers van alle niveaus, het goede doel en bedrijven binnen en buiten de gamebranche samen”.

Onder de aanwezigen zijn onder meer esporters van de ‘in de scene’ bekende teams aanwezig: Echo Zulu en Toxic Falcons. Als klap op de vuurpijl is Robin van Galen, voormalig bondscoach van het mannen waterpoloteam van Nederland én oud-waterpolospeler, aanwezig als gastspreker. Een man met een topsportmentaliteit die thema’s aankaart als teamontwikkeling en talentontwikkeling.

Dit unieke evenement vindt plaats van 12:00 tot 19:00 op 2 juni in de Esports Game Arena op Raadhuisstraat 134 en is gratis toegankelijk voor bezoekers.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: