Home Movies Stemmencast De Fabeltjeskrant: de Grote Dierenbos-spelen compleet

Stemmencast De Fabeltjeskrant: de Grote Dierenbos-spelen compleet

by Sven

Groot nieuws uit Fabeltjesland! Richard Groenendijk en Loes Luca spreken ook een stem in voor DE FABELTJESKRANT: DE GROTE DIERENBOS-SPELEN. Richard verzorgt de stemmen van Ed & Willem Bever en Loes spreekt de stem in van de extravagante Isadora Paradijsvogel. De stem van Meneer de Uil wordt levensecht nagedaan door de geweldige stemacteur Huub Dikstaal. En met Vinchenzo als Droes de Beer en Mylène & Rosanne als Martha en Myra Hamster   is de stemmencast van de familiefilm compleet.  

Eerder werd bekendgemaakt dat Armin van Buuren de stem inspreekt van DJ Wally, Georgina Verbaan die van Truus de Mier en Zaza Zebra en Elsje Scherjon is als vanouds te horen als Juffrouw Ooievaar. De film DE FABELTJESKRANT: DE GROTE DIERENBOS-SPELEN draait vanaf 19 december in de bioscoop. Een feest (van herkenning) voor jong en oud!

Over de film
In het Grote Dierenbos is weer van alles te beleven. De picknick van Juffrouw Ooievaar dreigt in het water te vallen als Bor de Wolf geen uitnodiging heeft ontvangen en de andere dieren verdwalen. Daarnaast viert Stoffel de Schildpad zijn verjaardag en hij heeft wel een heel bijzondere wens: hij wil leren vliegen. Daar weten Ed & Willem Bever wel wat op. En dan is het ook alweer tijd voor de jaarlijkse Grote Dierenbos-spelen. In de spannende competitie nemen Team Zwart en Team Wit het tegen elkaar op. Meneer de Raaf van Team Zwart zet letterlijk alles op alles om nu eens te winnen, maar zal dat hem lukken?

DE FABELTJESKRANT: DE GROTE DIERENBOS-SPELEN wordt geproduceerd door Rubinstein Media, Grid Animation en De Levita Productions. Dutch FilmWorks verzorgt de distributie. De muziek voor de film wordt verzorgd door Armin van Buuren, Ruud Bos, Mario Goossens en David Poltrock. De film wordt een feest voor drie generaties; één van herkenning voor alle ouders en grootouders en voor de kleintjes een vrolijke introductie van De Fabeltjeskrant. Dit najaar viert De Fabeltjeskrant uitgebreid haar 50-jarig jubileum met onder meer de bioscoopfilm, een boek, de Kinderpostzegelactie en een tentoonstelling.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: