Home Gaming Steam de Big Picture mode krijgt een UI verbetering

Steam de Big Picture mode krijgt een UI verbetering

by Mark van Truijen

Zowel de Steam Controller als diverse Steam Machines zullen binnenkort beschikbaar zijn, wat inhoudt dat Valve wat veranderingen door gaat brengen aan hun Steam’s Big Picture mode. Vandaag showt Valve alvast de nieuwe UI.

steam-big-picture-beta

De nieuwe Big Picture geeft je een nieuwe Library sectie waarin alles overzichtelijk staat in categorieen. De eerste categorie is “Resume & Explore”, dit geeft je de mogelijkheid snel verder te gaan met je games, ook kan je hier de games verkennen die vrienden interessant vinden. Een andere interessante sectie is de “Start something new” sectie, hierin games die wel in je library staan maar je nog niet heb gespeeld.

De nieuwe Big Picture mode maakt het ook makkelijker om jouw steam product te activeren. De nieuwe categorieen hebben allemaal de mogelijkheid om een product te activeren zo uit het hoofdmenu, dit scheelt het spitten in het opties menu.steam-big-picture-beta-2

De nieuwe Big Picture mode is momenteel in beta en je kan dus wat bugs verwachten, er is nog niets bekend waarneer de volledige versie uitkomt.

 

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: