Home Gaming Stealth-Action Crime Story Serial Cleaners nu verkrijgbaar voor console en pc

Stealth-Action Crime Story Serial Cleaners nu verkrijgbaar voor console en pc

by Jos Vis

Vandaag, op donderdag 22 september, lanceren de wereldwijde uitgever van videogames 505 Games en ontwikkelaar Draw Distance officieel de stijlvolle top-down action stealth-game Serial Cleaners op PC Steam, PC Epic, PC GOG, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S , Xbox One.

In dit vervolg op de culthit Serial Cleaner uit 2017 is het jouw taak om het bewijsmateriaal te elimineren dat is achtergelaten door de meedogenloze menigte in New York City uit de jaren 90, terwijl je speelt als vier antihelden: Bob C. Leaner, Psycho, Lati en Vip3r. Elk heeft zijn eigen specialiteit, van het hacken van computers tot het uit elkaar halen van lichamen, waardoor ze de perfecte groep zijn voor dergelijk macaber werk.

De geweldige esthetiek van Serial Cleaners combineert de neo-expressionistische beweging van Jean-Michel Basquiat met een genre-tartende soundtrack van Joshua Eustis (Telefon Tel Aviv, Nine Inch Nails, Apparat en nog veel meer). Help de jaren ’90 met een knaller uit te gaan terwijl ze het vuile werk van de maffia doen, politiedetectie vermijden en luisteren naar de verhalen van de bemanning… maar let op, niet iedereens verhaal lijkt op één lijn te komen.

Serial Cleaners is nu beschikbaar op PC Steam, PC Epic, PC GOG, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: