Home Gaming Star Wars: The Old Republic krijgt een nieuwe hoofdstuk in Visions in the Dark

Star Wars: The Old Republic krijgt een nieuwe hoofdstuk in Visions in the Dark

by Mark van Truijen

In de uitbreiding Knights oif the Fallen Empire voor SWTOR gingen we terug het verhaakl in, Bioware heeft sindsdien wat nieuwe karakters het verhaal ingedrukt, met de spelers als Outlander, een veteran van de Galactic War. In fevbruari kregen spelers al Anarchy in het Paradise hoofdstuk, en nu komt daar dan Visions in de Dark Episode bij.

Het wordt er niet makkelijker op voor de speler  “the Outlander must face the Immortal Emperor Valkorion and confront the truth about his/her destiny.” Spelers krijgen ook een nieuwe Alliance missie waarin ze moeten jagen op een artifact van de Sith op planeet Yavin. Er zal ook een Dashade warrior zijn genaamd Ak’ghal Usar, deze kan je mee nemen als companion.

Mocht je PvP prefereren dan komen er twee nieuwe arena’s bij: de 8v8 Odessen Proving Grounds en de 4v4 Rishi Cove Arena.

Een nieuwe Visionary cartel Market Pack zal ook beschikbaar zijn, dit geeft spelers de kans om items te krijgen als Grand Master Satele Shan’s gear en een nieuwe Acklay creature mount.

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x