Home Gaming Star Wars Jedi 3 is in ontwikkeling, stemacteur bevestigd dit

Star Wars Jedi 3 is in ontwikkeling, stemacteur bevestigd dit

by Pim, Sel

Gezien het wijdverbreide kritische en commerciële succes dat Star Wars Jedi: Fallen Order en zijn opvolger, Star Wars Jedi: Survivor, hebben genoten, lijkt het veilig om aan te nemen dat er een derde spel in de serie zal komen. Hoewel dit nog niet officieel is aangekondigd, heeft acteur Cameron Monaghan, die de hoofdrol speelt als Star Wars Jedi-protagonist Cal Kestis, laten doorschemeren dat er wordt gewerkt aan het volgende deel in de serie.

Monaghan bevestigde dit tijdens een panel op de Ocala Comic Con, waar hij zei (transcriptie via VGC): “We werken aan een derde deel en we zijn daar nu mee bezig. Dat is een grote onderneming en er zijn al wat gesprekken geweest, maar hopelijk, als alles gezegd en gedaan is, kunnen we iets heel gaafs maken.”

Dit is niet de eerste aanwijzing die we hebben gehad dat er al wordt gewerkt aan een vervolg op Star Wars Jedi: Survivor. EA CEO Andrew Wilson zei onlangs dat het bedrijf graag zou blijven werken aan de serie, terwijl in juli vacatures bij ontwikkelaar Respawn Entertainment suggereerden dat er werd gewerkt aan het volgende deel.

Eerder dit jaar zei Stig Asmussen, regisseur van zowel de Star Wars Jedi-games, dat hij het verhaal van de serie altijd als een trilogie heeft gezien. Onlangs is echter aangekondigd dat Asmussen Respawn Entertainment heeft verlaten.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d