Home Gaming Star Trek Prodigy: Supernova, dé game voor alle fans van de Netflix-serie

Star Trek Prodigy: Supernova, dé game voor alle fans van de Netflix-serie

by Jos Vis

Er zijn al veel Star Trek-games uitgebracht sinds de aller eerste game uit 1971 (!) en volgens Outright Games is Star Trek Prodigy: Supernova de eerste familievriendelijke Star Trek-game. Daarnaast is dit kleurrijke avontuur gebaseerd op de animatieserie op Netflix, Star Trek Prodigy.

Nadat de V.S. Protostar pikt vreemde metingen op van een stervende ster, Dal en Gwyn moeten tegen de klok racen om hun vrienden, hun schip en een heel planetair systeem te redden voordat een supernova ze allemaal vernietigt! Met hun unieke vaardigheden om ingenieuze puzzels te overwinnen, vijandige omgevingen te doorstaan en dodelijke robotlegers te bestrijden, moeten Dal en Gwyn hun gevangengenomen bemanningsleden Jankom Pog, Rok-Tahk, Zero en Murf redden. Maar al snel ontmoeten ze een dodelijke nieuwe vijand, een die voor niets stopt om de U.S.S. Protostar en verander de loop van de geschiedenis!

Belangrijkste kenmerken:

  • WORD LID VAN STARFLEET – Speel als Dal en Gwyn terwijl ze hun verspreide bemanning redden. Speel alleen of in de coöperatieve modus voor 2 spelers in dit spannende actie-avonturenspel.
  • GO BOLDLY – Verken de buitenaardse werelden van Orisi, Mirios en Taresse, elk met zijn eigen vijandige omgevingen, puzzels, uitdagingen en mysteries.
  • MAAK EERSTE CONTACT – Maak het eerste contact met nieuwe buitenaardse soorten, leer over hun geschiedenis en ontdek hun geheimen.
  • PAS DE V.S. AAN PROTOSTAR – Verzamel iconische items uit het Star Trek-universum en gebruik ze om de Protostar aan te passen.

Deze nieuwe game is gebaseerd op Star Trek: Prodigy, de populaire animatieserie die een bont gezelschap van jonge buitenaardse wezens volgt die moeten uitvinden hoe ze moeten samenwerken terwijl ze door een groter sterrenstelsel navigeren, op zoek naar een betere toekomst. In de serie spelen Brett Gray als Dal, Ella Purnell als Gwyn, Rylee Alazraqui als Rok-Tahk, Angus Imrie als Zero, Jason Mantzoukas als Jankom Pog en en Dee Bradley Baker als Murf. Kate Mulgrew keert ook terug naar de franchise als de iconische Captain Kathryn Janeway.

Outright Games en Paramount Consumer Products hebben eerder samengewerkt om succesvolle gezinsvriendelijke videogames te maken op basis van hun andere gelicentieerde IP’s. Dit omvat PAW Patrol: On a Roll, PAW Patrol Mighty Pups: Save Adventure, PAW Patrol: The Movie: Adventure City Calls en Blaze en de Monster Machines: Axle City Racers.

Terry Malham, CEO van Outright Games, zei: “We zijn absoluut verheugd om opnieuw samen te werken met Paramount Consumer Products en Nickelodeon als de uitgever die deze game naar de volgende generatie Star Trek-fans zal brengen. De mogelijkheid hebben om te werken met een IP zo iconisch als Star Trek is een enorm voorrecht, vooral gezien de gloeiende ontvangst die de Star Trek: Prodigy-serie heeft gekregen. We zijn er zeker van dat Star Trek Prodigy: Supernova jonge spelers een geweldige eerste kennismaking zal geven met het uitgestrekte Star Trek-universum, en oudere fans zullen genieten van het ontdekken van dit nieuwste interactieve deel van de franchise.”

Het eerste seizoen, ontwikkeld door Emmy Award-winnaars Kevin en Dan Hageman (“Trollhunters” en “Ninjago”), werd geprezen omdat het de kernwaarden van de franchise toegankelijk maakte voor kinderen, waaronder het belang van acceptatie, individualiteit en verder kijken dan het uiterlijk. De show is onlangs verlengd voor een tweede seizoen. Star Trek: Prodigy, geproduceerd door Nickelodeon Animation en CBS’ Eye Animation Productions, is momenteel beschikbaar om te streamen op Paramount+ en zal later dit jaar debuteren op Nickelodeon in de VS. Het eerste seizoen gaat later in 2022 ook in première in het VK en Europa.

Star Trek Prodigy: Supernova komt in oktober met maximale warpsnelheid op PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox X|S, Steam en Stadia voor € 39,99. Binnenkort meer informatie over deze game!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: