Home Gaming Star Trek: Bridge Crew – The Next Generation vanaf 22 mei verkrijgbaar

Star Trek: Bridge Crew – The Next Generation vanaf 22 mei verkrijgbaar

by Mark van Truijen

Star Trek™: Bridge Crew – The Next Generation is vanaf 22 mei verkrijgbaar voor PlayStation VR en PlayStation 4 en vanaf 21 juli voor PC voor VR-spelers met HTC Vive, Oculus Rift en Windows Mixed Reality support. Star Trek Bridge Crew – The Next Generation is speelbaar met en zonder VR en kan cross-platform gespeeld worden. De uitbreiding is verkrijgbaar voor €14,99.

Spelers zetten in Star Trek: The Next Generation hun reis voort in het Star Trek-universum terwijl ze het roer overnemen van het Galaxy Class-ruimteschip: U.S.S. Enterprise NCC-1701D. De iconische bridge laat spelers nog verder gaan met het testen van strijdvaardigheden tegen de stealthy Romulan-vloot en de gevaarlijke Borg in deOngoing Voyages-modus.

The Next Generation-uitbreiding verbetert de Ongoing Voyages-modus en biedt twee extra missietypen: Patrol enResistancePatrol geeft spelers de mogelijkheid om vrij rond te zwerven in de ruimte terwijl willekeurig gegenereerde missies zorgen voor talloze uren plezier aan boord van de U.S.S. Aegis, de U.S.S. Enterprise NCC-1701 of de Enterprise-DResistance geeft spelers de kans om te strijden tegen de door fans geliefde schurk: deBorg. Spelers ontwijken een achtervolgende Borg-kubus en krijgen ondertussen te maken met het voltooien van een reeks doelen voordat ze de laatste confrontatie met de Borg aangaan.

Ook introduceert de Enterprise-D de nieuwe rol Operations, die zich richt op Crew Management. Als Operationsmoet er vooruit gepland worden om zo de juiste NPC-bemanningsleden toe te wijzen aan locaties op het schip. Het toewijzen van de posities is cruciaal voor het succes van de missies en voor de veiligheid van de bemanning.

Star Trek: Bridge Crew valt onder de licentie van CBS Consumer Products.

Star Trek: Bridge Crew is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC,

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x