Home Gaming Star Ocean: Integrity and Faithlessness komt op 1 juli naar Europa

Star Ocean: Integrity and Faithlessness komt op 1 juli naar Europa

by Mark van Truijen

Square Enix Ltd. heeft aangekondigd dat STAR OCEAN®: Integrity and Faithlessness™, het nieuwste hoofdstuk in de futuristische serie role-playinggames, op 1 juli wordt uitgebracht in Europa en PAL-regio’s. Ook aangekondigd werden de Collector’s Edition, die in beperkte oplage exclusief door de SQUARE ENIX® Online store wordt uitgebracht, en een Limited Steelbook Edition, die verkrijgbaar is via de normale verkoopkanalen.

De felbegeerde Collector’s Edition is verpakt in een schitterend ontworpen Collector’s Edition-doos en bevat een exemplaar van het spel in een SteelBook™-verpakking, een 80 pagina’s tellend “The Art of Star Ocean”-illustratieboek en een 16 tracks tellende “The Sounds of Star Ocean” soundtrack-cd. De Collector’s Edition bevat tevens 8 exclusieve Art Cards met een aantal personages uit STAR OCEAN: Integrity and Faithlessness van de veelgeprezen character designer akiman (Street Fighter-serie). De Collector’s Edition bevat verder een ID-kaart van de Pangalactische Federatie, vijf in-game DLC’s en zes battle BGM’s uit VALKYRIE PROFILE, VALKYRIE PROFILE 2:  SILMERIA en de STAR OCEAN-serie, waartussen fans tijdens gevechten kunnen schakelen.

De Limited Edition bevat de game en Steelbook™ plus vijf in-game DLC’s en twee battle BGM’s uit de VALKYRIE PROFILE-serie.

STAR OCEAN: Integrity and Faithlessness wordt op 1 juli 2016 uitgebracht in Europa voor de PlayStation®4. Het spel bevat uitsluitend Engelse en Franse in-game tekst.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x