That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: 3DS, Android, Gaming, iOS

Star Ocean Anamnesis nu wereldwijd beschikbaar

– Square Enix Ltd., verwelkomt vandaag nieuwe spelers van over de hele wereld in het universum van STAR OCEAN™: ANAMNESIS™. Deze game voor mobiele apparaten is vanaf vandaag verkrijgbaar in deApple App Store® en op Google Play®.

STAR OCEAN: ANAMNESIS plaatst spelers op de stoel van een kapitein die een groep helden door de melkweg moet leiden. Spelers krijgen alle ruimte om strategische en iconische teams te bouwen met terugkerende ‘all-star’-personages uit de STAR OCEAN-serie, inclusief aanvallers, scherpschutters, verdedigers, invokers en genezers. De besturing is helemaal afgestemd op mobiele apparaten, zodat spelers optimaal kunnen genieten van de snelle, realtime-gevechten met prachtige 3D-graphics. Voor het eerst in de serie kunnen spelers ook samenwerkend missies voltooien in de gloednieuwe coöp-multiplayermodus.

Van vandaag tot 16:00 uur CET op 6 november 2018, kunnen alle spelers die een nieuwe account aanmaken deelnemen aan de ‘Welcome Aboard Campaign’. Door simpelweg in te loggen in de game, ontvangen spelers diverse handige en waardevolle bonussen, inclusief:

  • Gems x 5000 – Zeldzame in-game-valuta voor de aanschaf van sterke nieuwe personages, wapens en meer.
  • 5? Ace Character Ticket x1 + 5? Weapon Ticket x3 – Extreem zeldzame items om krachtige personages en uitrusting mee te ontgrendelen.
  • 4? Welch x1 + 5? Faize x1 Characters – Speel met het levendige, iconische STAR OCEAN-personage Welch Vineyard en de coole, ingetogen Faize uit STAR OCEAN: The Last Hope, samen met hun krachtige Jester’s Wand en Eldar Lord Rapier-uitrusting.
  • Diverse extra Crystals, Prisms, Stamina Tickets, Fol en andere kostbare bonusvoorwerpen om spelers te helpen hun maximale potentiële kracht te ontgrendelen.

Om te vieren dat STAR OCEAN: ANAMNESIS nu in nieuwe landen beschikbaar is, komt de populaire Android 2B uit de NieR-serie tijdelijk in de game beschikbaar. 2B is een Ace Attacker-eenheid die uitblinkt in wapens voor de korte afstand en van onschatbare waarde zal blijken in de avonturen die spelers wachten. 2B komt met sterk verhoogde kansen beschikbaar via een tijdelijke Campaign Character Draw-banner die duurt tot 08:00 uur CET op 30 oktober 2018. Bekijk hier 2B alvast in actie.

Om te vieren dat 2B meedoet in STAR OCEAN: ANAMNESIS, heeft de beroemde personage-ontwerper en artist Akiman 2B in een gloednieuwe stijl geïllustreerd, daardoor geïnspireerd door de unieke uitstraling van het STAR OCEAN-universum.

Star Ocean 2B.png

Nu STAR OCEAN: ANAMNESIS in meer landen beschikbaar is, wordt informatie over de favoriete personages en rollen van spelers onthuld. Spelers hebben het meest gespeeld met Maria, oorspronkelijk uit STAR OCEAN: Till the End of Time™, met een respectievelijke tweede en derde plaats voor Summer Myuria en de standaardversie van Myuria, afkomstig uit STAR OCEAN: The Last Hope™. Maria heeft ook de eer om bij de meeste spelers als favoriet op hun startschermen te pronken. Qua type zijn personages van het type Attacker het populairst bij spelers, gevolgd door Sharpshooters en Healers.

STAR OCEAN: ANAMNESIS is nu wereldwijd verkrijgbaar in de Apple App Store® en op Google Play® voor mobiele apparaten. Ga voor meer informatie naar: https://staroceangame.com/home/

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE