That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Filed under: Gaming, PC, PS4, Trailer, Xbox One

Stap in de schoenen van Cutter Slade in Outcast – Second Contact

Bigben en studio Appeal hebben meer bekend gemaakt over de avonturen van Cutter Slade, de iconische held van Outcast – Second Contact. Deze remake van de cultklassieker Outcast verschijnt op 14 november voor PlayStation®4, Xbox One en pc.

Alleen op een onbekende planeet. Zonder uitrusting of een spoor van zijn metgezellen. Zonder ook maar een idee over hoe hij zijn missie moet voltooien. Dat is de gecompliceerde situatie waarin Cutter Slade zich bevindt wanneer hij ontwaakt op Adelpha, een buitenaardse planeet die even mooi als gevaarlijk is.

Deze missie wordt een makkie, commandant! Het is slechts een eenvoudige reparatie-operatie! Wat kan er misgaan? Nou ja, laten we het eens opsommen. Ik ben mijn crew verloren, kan mijn probe niet vinden, mijn spullen worden door de inboorlingen gebruikt als relikwieën en ik heb slechts een rugtas met mijn HK-P12 en 30 kogels. Volgens mij kon er weinig meer misgaan op deze missie.” — Cutter Slade

Maar ook al is hij alleen en zo’n beetje alles verloren, de man die door de buitenaardsen “Ulukai” wordt genoemd heeft gelukkig toch nog genoeg in huis om te overleven. Als voormalig Amerikaanse Navy SEAL is Cutter namelijk goed getraind en dol op avontuur. Zijn sterke persoonlijkheid en onconventionele methodes zorgden op aarde nog voor flinke problemen, maar op deze andere planeet krijgt hij de kans om te bewijzen wat hij waard is. Cutter dompelt zich helemaal onder in de buitenaardse beschaving en cultuur. Hij moet onderhandelen met gehaaide kooplui, rebelse troepen verzamelen, strijden tegen het leger van de tiran Fae Rhan en overleven in vijandige omgevingen. De toekomst van twee werelden rust op zijn schouders!

Wie Outcast – Second Contact aanschaft vóór 29 november ontvangt bonussen: in de PlayStation®Store krijg je de originele soundtrack en het Golden Weapon-pakket (DLC), in de Xbox Store ontvang je het Golden Weapons-pakket (DLC). Op Steam krijg je 15% korting, terwijl de allereerste fans die Outcast 1.1 bezitten, nog eens een extra 30% korting krijgen.

Outcast – Second Contact is vanaf 14 november verkrijgbaar voor PlayStation®4, Xbox One en pc.

We zijn los, Check ons!!
CURRENTLY OFFLINE