Home Gaming Square Enix onthult sprookjeshorror-game Little Goody Two Shoes

Square Enix onthult sprookjeshorror-game Little Goody Two Shoes

by Mark van Truijen

Square Enix Collective® onthult met plezier Little Goody Two Shoes™, een mysterieus nieuw sprookjesavontuur met een duistere twist. Deze verhalende horror role-playing game wordt ontwikkeld door AstralShift, een onafhankelijk, in Portugal gevestigd team ontwikkelaars dat zich richt op de creatie van filmachtige games met meeslepende verhaallijnen en aangrijpende soundtracks.

Little Goody Two Shoes™ speelt in het mysterieuze Kieferberg Village en is een eerbetoon aan de RPG’s die verschenen voor de PlayStation® en tijdens de beginjaren van de PlayStation®2 (PS2). De game draait om Elise, een ambitieuze dame die is vastbesloten om rijk te worden en aan haar simpele leventje te ontsnappen. In de schoenen van Elise zullen spelers al snel helemaal opgaan in dit door de jaren 90 geïnspireerde horror role-playing-avontuur.  Speciale gameplay-elementen als ‘Sustenance’, ‘Reputation & Suspicion’ en ‘Exploration & Narrative’ helpen spelers om overdag hun dagelijkse taken uit te voeren en ‘s nachts de duisterste geheimen van het woud te ontdekken. Daarnaast kunnen spelers van deze nostalgische game-ervaring hun eigen wegen door de griezelige bossen kiezen, puzzels kraken en betekenisvolle relaties opbouwen.

“We vinden het echt geweldig dat we voor dit project kunnen samenwerken met Square Enix Collective,”  zei Patrícia Silva, CEO van AstralShift namens het team. “Square Enix is een bedrijf dat we hoog hebben staan, terwijl titels als Legend of Mana een grote inspiratiebron waren tijdens ons ontwikkelproces. Het is een grote eer om met hen samen te werken.”

“We vinden het heel fijn samenwerken met AstralShift – we waren dolenthousiast over het vroege werk dat het team in het project had gestoken, en we kunnen niet wachten om meer ervan te tonen in aanloop naar de release van volgend jaar,” aldus Phil Elliott, studiohoofd van Square Enix Collective®.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: