Home Gaming Square Enix onthult Europese verpakkings art van Final Fantasy VII Remake

Square Enix onthult Europese verpakkings art van Final Fantasy VII Remake

by Jos Vis

Square Enix Ltd., heeft de Europese verpakkings-art onthuld voor FINAL FANTASY VII REMAKE, samen met een aantal nieuwe screenshots en personage-modellen. Daarmee krijgen spelers een beter beeld van hoe ze de stad Midgar kunnen verkennen en de strijd met de tirannieke Shinra Corporation kunnen aangaan.

De verpakkings-art roept herinneringen op aan het iconische artwork van het originele FINAL FANTASY VII. De afbeelding toont de held Cloud Strife met zijn iconische buster sword, starend naar het hoofdkantoor van de schimmige vijand die hij wilt helpen uit te schakelen.

Daarnaast zijn vandaag nieuwe screenshots onthuld die laten zien hoe de Sector 7-sloppen en de Seventh Heaven-bar tot leven worden gewekt. Cloud, Tifa, Barrett en Aerith zijn ook te zien in spectaculaire gevechten met magie en summons, het materia-systeem, krachtige limit breaks, en meer.

Ook is er een nieuwe gameplayvideo vrijgegeven waarin Cloud, Tifa en Aerith het opnemen tegen de angstaanjagend Abzu. Het spannende gevecht toont de unieke gevechtsstijlen van de verschillende personages en is hier te zien: 

https://www.youtube.com/watch?v=R13Wx49ux5w&feature=youtu.be

FINAL FANTASY VII REMAKE is vanaf 3 maart 2020 verkrijgbaar voor het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem met Engelse, Japanse, Franse en Duitse voice-overs en Engelse Franse, Italiaanse, Duitse, Spaanse en Braziliaans-Portugese ondertitels. Ga voor meer informatie naar: http://ffvii-remake.com

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: