Home GamingAndroid Square Enix laat spelers hun eigen avontuur vormen in SaGa Scarlet Grace Ambitions

Square Enix laat spelers hun eigen avontuur vormen in SaGa Scarlet Grace Ambitions

by Sven

 Square Enix Ltd., maakt bekend dat SaGa SCARLET GRACE: AMBITIONS™ nu digitaal te koop is voor het Nintendo Switch™-systeem, PlayStation®4-computer entertainmentsysteem, STEAM®, de App Store® en Google Play.

Bekijk hier de launch trailer van SaGa SCARLET GRACE: AMBITIONShttps://youtu.be/pOJHq_5m8W8

SaGa SCARLET GRACE: AMBITIONS is nu voor het eerst verkrijgbaar in het Westen. Het betreft een uitgebreide versie van het eerder in Japan verschenen SaGa SCARLET GRACESCARLET GRACE: AMBITIONS brengt een schat aan nieuwe verbeteringen en updates naar de game, inclusief verbeterde graphics, character voiceovers, nieuwe skills om te leren en meer. Daarmee is dit spannende avontuur perfect voor zowel nieuwkomers als fans van de serie.

De wereld van SaGa SCARLET GRACE: AMBITIONS staat bol van de conflicten en intriges. De Firebringer, een gevallen god en plaag van de mensheid, heeft de hele planeet verwoest. Om te overleven bouwde de mensheid een Empire met slechts één doel: om de mensen te beschermen tegen dit boosaardige wezen. Nu, na een millennium van strijd, is de Firebringer verslagen. Maar zonder gezamenlijk doel valt het Empire uiteen in rebellie. Omringd door deze chaos, beginnen vier avonturiers een reis die zowel henzelf als de wereld zal veranderen. Spelend met deze vier spannende hoofdrolspelers, Urpina, Taria, Balmaint en Leonard, elk met een unieke verhaallijn, kunnen spelers hun eigen lot bepalen. Hierdoor beleven spelers als het ware vier verschillende avonturen binnen een enkele game.

Om de release van SaGa SCARLET GRACE: AMBITIONS te vieren en nieuwe spelers in de wereld van SaGa te verwelkomen, is de game tot 3 januari 2020 met een korting van 20% te koop op alle platformen.

SaGa SCARLET GRACE: AMBITIONS is nu digitaal verkrijgbaar voor het Nintendo Switch™-systeem, PlayStation®4-computerentertainmentsysteem, STEAM®, de App Store® en Google Play. Ga voor meer informatie naar: https://sagafranchise.com

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: