That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Gaming, PC, PS4, Xbox One

Square Enix kondigt line-up en evenementen aan voor E3 2018

Tijdens de Electronic Entertainment Expo (E3) in Los Angeles, vermaakt Square Enix Ltd., fans met een indrukwekkende line-up aan onvergetelijke games en evenementen binnen booth #1601 in de South Hall van het Los Angeles Convention Center. Daar zijn de volgende games aanwezig: THE AWESOME ADVENTURES OF CAPTAIN SPIRIT™, keer terug naar je kindertijd met een ontroerende en hartverwarmende verhalende ervaringsdemo die links en hints bevat naar LIFE IS STRANGE 2, DRAGON QUEST® XI: Echoes of an Elusive Age™, een gloednieuw, legendarisch avontuur in de tijdloze DRAGON QUEST-serie, FINAL FANTASY® XIV Online, de hooggeprezen MMO met wereldwijd meer dan tien miljoen geregistreerde gebruikers, JUST CAUSE™ 4, het nieuwe deel in de populaire actie-sandbox-serie, KINGDOM HEARTS III, de langverwachte titel uit de geliefde serie van Disney en SQUARE ENIX, en SHADOW OF THE TOMB RAIDER™, het nieuwste deel in de geliefde en bekroonde Tomb Raider®-serie.

“Tijdens de E3 van dit jaar presenteren we met veel plezier een ??gevarieerde en krachtige line-up aan games voor 2018 en de nabije toekomst,” zegt Yosuke Matsuda, vertegenwoordigend directeur van Square Enix Holdings Co., Ltd. “Ons volgende hoofdstuk staat op het punt te beginnen, met zowel gerenommeerde franchises als unieke nieuwe ervaringen.”

Ook dit jaar wordt “Square Enix Presents” weer live uitgezonden vanaf de SQUARE ENIX-stand. Tijdens deze uitzending krijgen fans van over de hele wereld een diepgaande indruk van de titels die tijdens de show werden getoond, inclusief de mogelijkheid om met de ontwikkelaars ervan te communiceren.

Daarnaast organiseert SQUARE ENIX een series panels in het E3 Coliseum. Deze bieden fans inzicht in de nieuwste game-ontwikkelingen en komende updates. De panels van het E3 Coliseum zijn te bekijken via https://www.e3expo.com/coliseum. Hieronder het programma.

SHADOW OF THE TOMB RAIDER
Woensdag 13 juni om 00:30 (CEST)
Maak kennis met het creatieve team en de cast achter Shadow of the Tomb Raider, terwijl ze verrassende details zullen delen over het nieuwste avontuur van Lara Croft®. Jill Murray (lead writer), Darryl Purdy (performance director), en speciale gasten Camilla Luddington (performance artist voor Lara Croft) en Earl Baylon (performance artist voor Jonah Maiava) maken deel uit van het panel dat wordt geleid door Meagan Marie (senior community en social media manager).

THE AWESOME ADVENTURES OF CAPTAIN SPIRIT
Woensdag 13 juni om 01:45 (CEST)
Volg een diepgaande discussie met de ontwikkelaars van THE AWESOME ADVENTURES OF CAPTAIN SPIRIT en zie meer van deze gloednieuwe, verhalende ervaring van DONTNOD Entertainment en Square Enix, de makers van het originele LIFE IS STRANGE.

JUST CAUSE 4
Donderdag 14 juni om 01:00 uur (CEST)
Just Cause 4 tilt de geweldige vernietigbaarheid en unieke physics van de serie naar een heel nieuw niveau met de introductie van tornado’s en andere extreme weersomstandigheden. Maak kennis met de ontwikkelaars terwijl ze terugblikken op de serie en nieuwe details onthullen over de meest ambitieuze Just Cause-ervaring tot op heden.

DETAILS OVER DE TITELS (op alfabetische volgorde):

THE AWESOME ADVENTURES OF CAPTAIN SPIRIT
Platform: Xbox One, het alles-in-een games- en entertainmentsysteem van Microsoft, het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem, Windows-pc
Ontwikkelaar: DONTNOD Entertainment
Release: 26 juni 2018
THE AWESOME ADVENTURES OF CAPTAIN SPIRIT gaat over Chris, een gewone, 10-jarige jongen die een superheld wil worden. Hij is dol op zijn speelgoed, waar hij dankzij zijn enorme verbeeldingskracht allerlei avonturen mee beleeft. Maar vandaag zal hij niet zijn gebruikelijke avonturen maar iets werkelijk buitengewoons beleven. Keer terug naar je kindertijd met een ontroerende en hartverwarmende, verhalende ervaringsdemo die links en hints bevat naar LIFE IS STRANGE 2, van Square Enix en DONTNOD Entertainment, makers van de veelgeprezen, BAFTA award-winnende game, LIFE IS STRANGE.

DRAGON QUEST XI: Echoes of an Elusive Age
Platform: PlayStation®4-systeem, STEAM
Ontwikkelaar: Square Enix
Verkrijgbaar: 4 september 2018
DRAGON QUEST XI: Echoes of an Elusive Age vertelt een boeiend verhaal over een opgejaagde held. Dit is de langverwachte RPG van de geestelijk vader van de serie, Yuji Horii, personageontwerper Akira Toriyama en componist Koichi Sugiyama. Hoewel dit het elfde deel is in de veelgeprezen serie, biedt DRAGON QUEST XI een volledig op zichzelf staande ervaring met nieuwe personages, een prachtig gedetailleerde wereld, diepgaande strategische gevechten en een meeslepend verhaal dat zowel de oude fans als nieuwkomers zal aanspreken.

FINAL FANTASY Trading Card Game
Ontwikkelaar: Square Enix
Release: Nu verkrijgbaar
De FINAL FANTASY Trading Card Game (“FFTCG”) is het resultaat van een nauwe samenwerking tussen Hobby Japan en Square Enix. De game is ontwikkeld door de voormalige trading card game-kampioen Taro Kageyama, en wordt alom geprezen om zijn mix van strategie, geluk en snelle gameplay. Dat maakt dit spel zeer veelzijdig en aantrekkelijk voor allerlei soorten spelers.

FINAL FANTASY XIV Online
Platform: Mac, PC, PlayStation®4-systeem
Ontwikkelaar: Square Enix
Release: Nu verkrijgbaar
Met wereldwijd meer dan 10 miljoen spelers, blijft FINAL FANTASY XIV Online de belofte waarmaken om het beste van de FINAL FANTASY-ervaring naar de online-wereld te brengen. Spelers kunnen het avontuur opzoeken, zich een weg voorwaarts vechten en hun eigen verhaal beleven in FINAL FANTASY XIV Online. Een gratis proefversie is hier beschikbaar: http://www.ffxiv-freetrial.com.

JUST CAUSE 4
Platform: Xbox One, het alles-in-een games- en entertainmentsysteem van Microsoft, het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem, Windows-pc
Ontwikkelaar: Avalanche Studios
Release: 4 december 2018
JUST CAUSE 4 speelt in de fictieve Zuid-Amerikaanse wereld van Solis en tilt de geweldige vernietigbaarheid en unieke physics van de serie naar een heel nieuw niveau met de introductie van volledig gesimuleerde tornado’s en andere extreme weersomstandigheden. Rico Rodriguez keert terug in JUST CAUSE 4 met zijn kenmerkende parachute, wingsuit en, uiteraard, zijn grappling hook. Die enterhaak is nu verbeterd met nieuwe functies en volledig aanpasbaar, waardoor dit het sterkste creatieve gereedschap ooit in handen van de speler plaatst.

KINGDOM HEARTS III
Platform: Xbox One en PlayStation®4-systeem
Ontwikkelaar: Square Enix
Release: 29 januari 2019
In de komende action-RPG, KINGDOM HEARTS III, kunnen spelers hun krachten bundelen met Donald Duck en Goofy voor het avontuur van hun leven. Daarvoor reizen spelers door werelden die zijn gebaseerd op geliefde films als Disney•Pixars Toy Story, en Monsters, Inc., enWalt Disney Animation Studio’s Big Hero 6, Tangled, en meer. E3-bezoekers kunnen voor de allereerste keer met de game aan de slag, waarbij ze een eindbaasgevecht tegen de Rock Titan uit Hercules van Walt Disney Animation Studios kunnen beleven, en samen met Woody en Buzz de Toy Box-wereld uit Toy Story kunnen verkennen.

SHADOW OF THE TOMB RAIDER
Platform: Xbox One, het alles-in-een games- en entertainmentsysteem van Microsoft, het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem, Windows-pc
Ontwikkelaar: Eidos-Montréal
Release: 14 september 2018
Beleef het beslissende moment waarop Lara Croft de Tomb Raider wordt. In Shadow of the Tomb Raider moet Lara een dodelijke jungle overleven, angstaanjagende grafkelders overwinnen en haar donkerste uur doorstaan. Terwijl ze zich haast om de wereld te redden van een Maya-apocalyps, verandert Lara in de Tomb Raider® die ze voorbestemd was te worden.

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE