Home Featured Square Enix gaat de fysieke edities van Hitman 3 distribueren in 60 landen

Square Enix gaat de fysieke edities van Hitman 3 distribueren in 60 landen

by Pim, Sel

Square Enix en IO Interactive kondigen met trots aan dat ze gaan samenwerken voor de distributie van fysieke exemplaren van HITMAN 3. Deze nieuwe game in de hooggeprezen blockbuster franchise verschijnt zowel fysiek als digitaal op 20 januari 2021 voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc.

YouTube video

Square Enix zal de game niet alleen in Europa distribueren, maar ook in het Midden-Oosten, Afrika en Australazië. Spelers die hun exemplaar willen reserveren kunnen de fysieke Standard-editie of Deluxe-editie van HITMAN 3 pre-orderen op https://hitman.com/global/buy. Alle spelers die een versie van HITMAN 3 reserveren bij deelnemende retailers ontvangen het Trinity Pack, met daarin 9 in-game items, inclusief kostuums, koffers en wapens uit de hele World of Assassination-trilogie. Naast deze pre-order-bonus krijgen spelers die de fysieke HITMAN 3 Deluxe Edition aanschaffen toegang tot exclusieve in-game- en behind-the-scenes-content, inclusief:

  • Deluxe Escalation Contracts
  • Deluxe kostuums en items
  • Digitale soundtrack* (internetverbinding vereist)
  • Digitaal “World of HITMAN”-boek* (internetverbinding vereist)
  • Commentaar van de director (missie-introducties)

*Een internetverbinding en gratis IOI-account zijn vereist voor het verkrijgen van de digitale soundtrack en het digitale “World of Hitman”-boek. Ga voor meer informatie naar hitman.com/pre-order

IO Interactive heeft ook bevestigd dat HITMAN 3-spelers met een versie voor de huidige generatie kosteloos kunnen upgraden naar de next-gen-versie.

Daarnaast kunnen spelers de World of Assassination voor het eerst in VR beleven met PlayStation VR.  Dankzij PlayStation VR-ondersteuning kun je je doelwitten recht in de ogen kijken. Wanneer je je mengt tussen het publiek hoor je de mensen rondom je praten, terwijl je je handen kunt gebruiken om items te gebruiken. Wanneer je HITMAN 3 in VR speelt, krijg je toegang tot 20+ locaties uit de World of Assassination-trilogie.

OVER HITMAN 3

HITMAN 3 is het dramatische slot van de World of Assassination-trilogie en neemt spelers mee op reis over de hele wereld naar uitgestrekte sandbox-locaties. Agent 47 keert terug als een meedogenloze professional voor de belangrijkste contracten van zijn hele carrière.

Aangemoedigd door zijn Agency-handler, Diana Burnwood, bundelt 47 de krachten met zijn lang vermiste vriend Lucas Gray. Aanvankelijk is het hun belangrijkste doel om de partners van Providence te elimineren, maar al snel worden ze gedwongen hun doelen bij te stellen. Uiteindelijk zullen 47 en de wereld waarin hij leeft nooit meer hetzelfde zijn.

Elke missielocatie in HITMAN 3 is minutieus gedetailleerd en biedt een schat aan creatieve mogelijkheden. Spelers hebben een ongekende vrijheid om hun doelen te bereiken, waarbij de gamewereld zal reageren op alles wat ze doen. Dankzij de bekroonde Glacier-technologie biedt de gamewereld van HITMAN 3 spelers ongekend veel ruimte hun eigen keuzes te maken en situaties op verschillende manieren aan te pakken.

Spelers van eerdere HITMAN-games kunnen locaties uit de vorige twee HITMAN-games ‘importeren’ in HITMAN 3, waardoor in feite alle 20+ locaties uit de hele trilogie op één plek worden gebundeld.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: